Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Heavy Water Vodka 0,70LTR

(0 reviews)

De Heavy Water Vodka is gemaakt van de mooiste Scandinavische wintertarwe en het zuiverste Zweedse water, het is een heerlijke wodka. De fles is ontworpen door een Zweeds kunstenaar. Elegantie en stijlvolheid staan voorop bij Heavy Water Vodka. 

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Heavy Water Vodka is gemaakt van de mooiste Scandinavische wintertarwe en het zuiverste Zweedse water, het is een heerlijke wodka. De fles is ontworpen door een Zweeds kunstenaar. Elegantie en stijlvolheid staan voorop bij Heavy Water Vodka. Zwaar water is een handgemaakte, hogere definitie van Wodka. Zwaar water is ontwikkeld dor mensen die extreem gepassioneerd en goed geïnformeerd zijn over wodka. Zij zijn perfectionisten en hebben jaren doorgebracht in de ontwikkeling van de ideale formule. Er werden alleen de beste Scandinavische grondstoffen gebruikt. De waterbron die gebruik wordt is één van de schoonste ter wereld. Het water is puur en natuurlijk.

Heavy Water

Zwaar water is een handgemaakte, hogere definitie van Wodka. Gemaakt van de beste Scandinavische wintertarwe en het zuiverste Zweedse water, het is echt een ambachtelijke Wodka. Elk detail is gemaakt om de essentie van de ware karakters van de wodka te behouden en tegelijkertijd moderne accenten toe te voegen. De fles is ontworpen door een Zweedse kunstenaar. Het verschil met andere Wodka’s is dat de fles van helder Frans glas is. Naast onze fles zien anderen er troebel, grijs en onregelmatig uit. Het heeft ook een andere vorm dan de meeste lange, frosted uitziende flessen op de markt.

Maak ook kennis met de overige Vodka van Heavy Water

Meer informatie
Soort Premium Vodka
Merk Heavy Water
Land Zweden
Artikelnummer 20170299
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op