Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Heim Elzas wijnen

5 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 11,75 Normale prijs € 13,50
Speciale prijs € 9,75 Normale prijs € 11,20
Speciale prijs € 11,95 Normale prijs € 13,75
Speciale prijs € 9,20 Normale prijs € 10,60

Heim Elzas

Wijnhuis Heim Elzas

In Elzas is Bestheim een van de toonaangevende wijnhuizen. De Heim Elzas wijnen zijn met name onderscheidend door de goede prijs/kwaliteitsverhouding. Bestheim is een modern bedrijf dat ontstaan is uit de samenwerking van twee coöperaties (Bennwihr en Westhalten) en het handelshuis Heim. Inmiddels is het de op twee na grootste speler in de Elzas en op het gebied van export zelfs de op een na grootste. Onder de naam Heim wordt een brede serie cépage wijnen gemaakt van alle klassieke druivenrassen in deze streek.

Heim Pinot Gris Impérial

Een populaire witte wijn is de Heim Pinot Gris Impérial. De smaakvolle witte wijn, met een lichte kleur, welke afkomstig is uit Frankrijk heeft in de geur overduidelijk kenmerken van noten en honing. Opvallend aan deze wijn zijn de iets rokerige smaakelementen. De wijn heeft een uitgesproken bouquet en doet iets vettig aan. 

De beste Heim Elzas wijn

Uiteraard heeft Budgetwijnen de beste Heim Elzas wijnen voor u geselecteerd. Indien u vragen over de wijnen of het bestelproces heeft, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!