Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Henkes Vieux 1LTR

(0 reviews)
Henkes Vieux is een Nederlandse jenever, en in dit geval, een zogenaamde "Vieux." Henkes Vieux is bereid met verse zwarte bessen. De smaak is heerlijk puur en rijk.
minus plus
  • Koop 6 voor € 15,25
  • Koop 12 voor € 14,65
  • Koop 18 voor € 14,35
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Henkes Vieux 1LTR

Henkes Vieux is een Nederlandse jenever, en in dit geval, een zogenaamde "Vieux." Henkes Vieux is bereid met verse zwarte bessen. De smaak is heerlijk puur en rijk. Henkes Vieux biedt een smaakvolle en traditionele Nederlandse jeneverervaring. Of je het nu puur drinkt of in een cocktail mengt, het kan een leuke toevoeging zijn aan je drankcollectie. 

Vieux

Vieux, een alcoholische drank met een rijke geschiedenis, is een traditionele Nederlandse jenever die bekendstaat om zijn verfijnde smaak en aroma. Deze drank, ook wel bekend als vieux jenever, wordt vaak genoten als aperitief of als ingrediënt in diverse cocktails.

Productie & traditie van Vieux

Vieux wordt gemaakt door het distilleren van een alcoholische basis, meestal afkomstig van granen zoals gerst, rogge of maïs. De belangrijkste smaakmakers in vieux zijn jeneverbessen en een mix van verschillende kruiden en specerijen, zoals koriander, zoethout, anijs en citrusvruchten. Deze botanicals worden toegevoegd om de drank zijn kenmerkende smaakprofiel te geven. Vieux heeft een diepgewortelde traditie in Nederland, waar het wordt beschouwd als een nationale drank. Het wordt vaak geassocieerd met gezelligheid en sociale bijeenkomsten. In veel Nederlandse huizen vind je een fles vieux voor gasten, waar het wordt geserveerd als teken van gastvrijheid.

Henkes

In 1824 vestigde Johannes H. Henkes zijn distilleerderij "De Ooyevaar" aan de Voorhaven in Delfshaven. Al snel werd de ooievaar nationaal en internationaal het symbool voor ambachtelijk gedistilleerde dranken van het beste kwaliteit. Henkes staat voor eerlijk, authentiek en karakter. 

Meer informatie
Soort Vieux
Merk Henkes
Land Nederland
Artikelnummer 20170919G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op