Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

Herfstwijnen

In de herfst en het wildseizoen gaat onze aandacht naar compleet andere wijnen dan die we in de zomer drinken. Sommigen associëren wild en gevogelte met bourgogne. Toch is dat maar één van de mogelijkheden. Bij de herfst horen typische herfstwijnen. De trend van dit jaar zijn lekkere stevige rode wijnen die goed te combineren zijn met onder andere wildgerechten, maar ook heerlijk zijn tijdens een avond met familie of vrienden. Budgetwijnen.nl heeft voor u enkele heerlijke herfstwijnen geselecteerd om lekker van te genieten bij wild, gevogelte of bij de open haard.

Tijdens de najaarsproeverij hebben wij enkele prachtige wijnen voor u geselecteerd die perfect passen bij het herfstseizoen. Na een kritische beoordelingsronde bleven er 20 wijnen over die streden om de titel 'Herfstwijn van het jaar'. Samen met 5 sommeliers hebben we een TOP 5 herfstwijnen geselecteerd die vanaf 1 oktober in onze webshop verkocht worden.

Bestel nu makkelijk, voordelig en snel bij Budgetwijnen.nl - Dé webshop voor de beste herfstwijnen!

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Spoorstraat 14 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning