Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

You're currently on:

Heritage Chardonnay

Heritage Chardonnay

Normale prijs € 5,95

Budgetprijs € 4,75

    • Reward Points Door dit product aan te schaffen spaart u 5 Budgetzegels

SNEL OVERZICHT

Heritage Chardonnay is licht goudgeel van kleur en heeft de aroma’s van veel rijk fruit. De Heritage Chardonnay gist in super moderne Bucher tanken en ondergaat zelfs gedeeltelijk een 2e gisting. Deze manier van wijnbereiden is iets wat alleen bij de allerbeste witte wijnen gebeurt. Deze witte wijn is één van de meest verkochte wijnen van het assortiment, omdat de wijn zeer toegankelijk is en enorm vol van smaak. Op veel feesten en partijen is deze wijn dan ook een groot succes.

Zojuist hebben wij onze bestelling ontvangen.
Er zit zelfs een cadeau bij, leuke actie! Goed bezig.

Petra van Egmond - Hilversum

Details

Heritage Chardonnay

De Heritage Chardonnay is licht goudgeel van kleur en heeft de aroma’s van veel rijk fruit. De Heritage Chardonnay gist in super moderne Bucher tanken en ondergaat zelfs gedeeltelijk een 2e gisting. Deze manier van wijn bereiden is iets wat alleen bij de allerbeste witte wijnen gebeurt. Deze witte wijn is één van de meest verkochte wijnen van ons assortiment omdat hij zeer toegankelijk is en enorm vol van smaak. Op veel feesten en partijen is deze wijn dan ook een groot succes. 

Het Heritage wijnhuis

Heritage is een huiswijnlijn die gemaakt wordt door Viña Tarapacá. Dit wijnhuis staat zeer hoog aangeschreven in de internationale vakpers. De wijnen uit Chili zijn over het algemeen, volle krachtige wijnen met een aantrekkelijke fruitigheid. Ze worden goed gewaardeerd door de Nederlandse consument. De wijnen van Tarapacá vormen hierop geen uitzondering maar naast al deze fruitigheid en kracht hebben de wijnen een eigen karakter, dat maakt ze net wat interessanter, makkelijker drinkbaar en ze vervelen niet snel. 

Heritage Chardonnay smaakt goed bij

BBQ, gevogelte, kalfsvlees, kipgerechten, pizza, zachte kazen en zalm

Specificaties Heritage Chardonnay

Deze witte wijn heeft een alcoholpercentage van 13.5%, beschikt over een inhoud van 0,75cl en is gemaakt door het bekende wijnhuis van Heritage in Chili.

Wilt u deze makkelijk drinkbare en zeer populaire wijn uitproberen of bent u al aan deze wijn gehecht? Bestel deze fantastische droge witte wijn dan snel bij budgetwijnen.nl!

Aanvullende Informatie

Wijnland Chili
Wijnstreek Central Valley
Jaar 2017
Alcoholpercentage 13,0%
Inhoud 75 cl.
Spijscombinatie BBQ, Gevogelte, Kalfsvlees, Kipgerechten, Pizza, Zachte kazen, Zalm
Drinkmoment(en) Aperitief, Diner, Ieder moment, Op het terras

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Eibergsestraat 4 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning