Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

You're currently on:

Heritage Merlot

  • Heritage Merlot

Heritage Merlot

Normale prijs € 5,95

Budgetprijs € 4,75

    • Reward Points Door dit product aan te schaffen spaart u 5 Budgetzegels

SNEL OVERZICHT

De Heritage Merlot is een perfect voorbeeld van een uiterst zachte, volle, fruitige en rijpe wijn die optimaal heeft geprofiteerd van het warme Chileense klimaat. In de wijn zijn heerlijke aroma’s te ontdekken van: o.a. kersen, aardbeien en een verfijnde kruidigheid. Deze wijn is gemaakt van 100% merlot druiven. De druiven zijn met de hand geplukt op de plantages van de bekende Heritage plantage in Chili. De wijn is goed te drinken bij harde kazen, kalfsvlees, rood vlees en zachte kazen.


 

Om de drukte te vermijden in de winkel, toch maar eens
een online bestelling geplaatst. Ik had dit al jaren eerder moeten doen!

Rob Hoorman - Amsterdam

Details

Heritage Merlot

De Heritage Merlot is een perfect voorbeeld van een uiterst zachte, volle, fruitige en rijpe wijn die optimaal heeft geprofiteerd van het warme Chileense klimaat. In de wijn zijn heerlijke aroma’s te ontdekken van o.a. kersen, aardbeien en een verfijnde kruidigheid. Deze wijn is gemaakt van 100% merlot druiven. De druiven zijn met de hand geplukt op de plantages van de bekende Heritage plantage in Chili. 

Het Heritage wijnhuis

Heritage is een huiswijnlijn die gemaakt wordt door Viña Tarapacá. Dit wijnhuis staat zeer hoog aangeschreven in de internationale vakpers. De wijnen uit Chili zijn over het algemeen, volle krachtige wijnen met een aantrekkelijke fruitigheid. Ze worden goed gewaardeerd door de Nederlandse consument. De wijnen van Tarapacá vormen hierop geen uitzondering. Maar naast al deze fruitigheid en kracht, hebben de wijnen een eigen karakter, dat maakt ze net wat interessanter, makkelijker drinkbaar en ze vervelen niet snel. Heritage Merlot wordt in Nederland geschonken in de betere Horeca en is online verkrijgbaar bij Budgetwijnen.nl

Heritage Merlot smaakt goed bij

Harde kazen, kalfsvlees, rood vlees en zachte kazen.

Specificaties Heritage Merlot

Deze rode wijn heeft een alcoholpercentage van 13%, beschikt over een inhoud van 0,75cl en is bereid in central valley, Chili.

Wilt u deze populaire rode wijn uit chili uitproberen of bent u al aan deze wijn gehecht? Bestel hem dan snel bij budgetwijnen.nl!

 

Aanvullende Informatie

Wijnland Chili
Wijnstreek Central Valley
Jaar Meest recente jaargang
Alcoholpercentage 13,0%
Inhoud 75 cl.
Spijscombinatie Harde Kazen, Kalfsvlees, Rood vlees, Zachte kazen
Drinkmoment(en) Diner, Ieder moment

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Spoorstraat 14 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning