Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Hess Persson Estates

8 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 57,50 Normale prijs € 59,95
Speciale prijs € 44,90 Normale prijs € 49,95
Speciale prijs € 31,90 Normale prijs € 34,95
Speciale prijs € 19,90 Normale prijs € 20,95
Speciale prijs € 19,90 Normale prijs € 20,95
Speciale prijs € 19,90 Normale prijs € 20,95
Speciale prijs € 16,75 Normale prijs € 17,95

Hess Persson Estates

Over Hess Persson Estates

Hess Persson Estates is een wijnmakerij gelegen in de Alexander Valley van Sonoma County, Californië. De wijngaard is vernoemd naar de oprichters, Donald Hess en Ernie Persson. Hess Persson Estates produceert premium wijnen van de druivensoorten Cabernet Sauvignon, Chardonnay en Malbec.

De wijngaard beslaat ongeveer 100 acres en is verdeeld over verschillende percelen die elk een unieke mix van bodemsoorten en klimatologische omstandigheden bieden. Deze variatie in terroir stelt de wijnmaker in staat om verschillende druivensoorten te telen die elk unieke smaakprofielen bieden.

Hess Persson Estates gebruikt duurzame wijnbouwmethoden, zoals geïntegreerde plaagbestrijding en het gebruik van compost en biologische meststoffen, om de impact op het milieu te minimaliseren. De wijngaard is ook gecertificeerd door de California Sustainable Winegrowing Alliance.

De wijnen van Hess Persson Estates zijn bekend om hun uitstekende kwaliteit en hebben talloze onderscheidingen gewonnen op internationale wijncompetities. De wijnen worden verkocht via de website van de wijnmakerij en zijn ook verkrijgbaar bij geselecteerde wijnwinkels en restaurants. Naast wijn biedt de wijngaard ook een prachtig landschap en een schilderachtige omgeving om te bezoeken en te genieten van de wijnproeverijen en rondleidingen.