Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Hierbas Ibiza Ibicencas 0,70LTR

(0 reviews)

De Hierbas Ibiza Ibicencas is een heerlijke likeur die afkomstig is van het Spaanse eiland Ibiza. Hierbas is een 100% natuurlijk product. De Hierbas bevat in totaal 18 verschillende ingrediënten waaronder vele kruiden zoals rozemarijn en mint. Sommige ingrediënten komen alleen voor op ibiza. Overal in Ibiza is de Hierbas te verkrijgen. 

 

minus plus
  • Koop 6 voor € 19,95
  • Koop 12 voor € 19,35
  • Koop 18 voor € 19,05
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Hierbas Ibiza Ibicencas 0,70 LTR

De Hierbas Ibiza Ibicencas is een heerlijke likeur die afkomstig is van het Spaanse eiland Ibiza. Hierbas is een 100% natuurlijk product. De Hierbas bevat in totaal 18 verschillende ingrediënten waaronder vele kruiden zoals rozemarijn en mint. Sommige ingrediënten komen alleen voor op ibiza. Overal in Ibiza is de Hierbas te verkrijgen. De Hierbas Ibiza Ibicencas is verbonden met Ibiza, het staat voor traditie, leef en laten leven!

Aromatische Gezicht van Ibiza

Hierbas Ibiza Ibicencas is gebaseerd op een eeuwenoude traditie van het maken van kruidenelixirs op Ibiza. De likeur wordt gemaakt van lokale kruiden, zoals tijm, rozemarijn, mint en venkel, die niet alleen smaak bieden maar ook een zekere medicinale waarde hebben volgens lokale overlevering. Verwacht een aromatische expeditie bij elke slok. De likeur opent met levendige tonen van mediterrane kruiden die de zintuigen prikkelen. Fris, kruidig en aards, de complexiteit van de botanicals komt tot uiting in elke druppel. Het smaakprofiel van Hierbas Ibiza Ibicencas weerspiegelt de zonovergoten omgeving van het eiland. De zoete tonen van de likeur worden in evenwicht gehouden door kruidige en florale nuances, waardoor een verfrissend en toch warm karakter ontstaat.

Perfect voor After-Dinner Genot

Hierbas Ibiza Ibicencas wordt vaak genoten als een digestief na de maaltijd. Het biedt een welkome afsluiting van een maaltijd en een moment van ontspanning, omgeven door de heerlijke geuren en smaken van Ibiza. Ontdek het aromatische gezicht van Ibiza met Hierbas Ibiza Ibicencas. Een ode aan de mediterrane flair, verpakt in een fles die de levendige spirit en smaak van Ibiza vastlegt. Salud op het goede leven!

Meer informatie
Soort Mix
Merk Hierbas
Land Spanje
Artikelnummer 20170525G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op