Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Hofland London Dry Gin 0,70LTR

(0 reviews)
Hofland London Dry Gin weerspiegelt de kwaliteit en het erfgoed van Jacob Hoflands drang naar perfectie. De fazant in het logo, bekend om zijn selectiviteit van de zaden, staat symbool voor de kwaliteit van de gin, net zoals Jacob Hofland. Vandaag de dag wordt Hofland nog steeds gemaakt met behulp van zorgvuldig geselecteerde botanische stoffen naast de Jupiter.
  • Koop 6 voor
    € 15,25
  • Koop 12 voor
    € 14,65
  • Koop 18 voor
    € 14,35
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Hofland London Dry Gin 0,70LTR

Hofland London Dry Gin weerspiegelt de kwaliteit en het erfgoed van Jacob Hoflands drang naar perfectie. De fazant in het logo, bekend om zijn selectiviteit van de zaden, staat symbool voor de kwaliteit van de gin, net zoals Jacob Hofland. Vandaag de dag wordt Hofland nog steeds gemaakt met behulp van zorgvuldig geselecteerde botanische stoffen naast de Jupiter.

Verfijnde Botanicals: Een Harmonieus Boeket

De botanicals die gebruikt worden in Hofland London Dry Gin zijn zorgvuldig geselecteerd om een harmonieus boeket van smaken te creëren. Verwacht de kenmerkende frisheid van jeneverbes, aangevuld met subtiele tonen van citrus en kruiden. Hofland London Dry Gin is veelzijdig en kan worden gebruikt als basis voor verschillende cocktails. Of het nu een klassieke Gin & Tonic is of een verfrissende Martini, deze gin voegt een vleugje verfijning toe aan elke creatie.

De unieke kenmerken van gin

Het unieke en kenmerkende karakter van gin ontstaat door de infusie van jeneverbessen en andere botanicals tijdens het productieproces. Jeneverbessen, afkomstig van de jeneverbesstruik, spelen een centrale rol en vormen de essentie van gin. De bessen worden vermengd met een basisalcohol, vaak gemaakt van graan, en vervolgens gedistilleerd. Wat gin echter zo intrigerend maakt, is de toevoeging van verschillende botanicals, die variëren van kruiden en specerijen tot citrusvruchten, bloemen en zelfs wortels.

Hofland Gin

De geschiedenis van Hofland gaat terug tot 1923 toen Jacob Hofland zijn bedrijf startte in de sterke drankindustrie. Geïnspireerd door het Amerikaanse marketingmodel was Jacob een van de eerste succesvolle ondernemers na de Tweede Wereldoorlog in Nederland. Hij creëerde tal van drankjes die al snel populair werden bij de Nederlandse consumenten. In 1947 werd een zeer moderne productie-installatie gebouwd met 3 verdiepingen hoge kelders om de beste distillaten op eiken vaten te bewaren voordat ze werden gemengd en gebotteld.

Maak ook kennis met de overige dranken van Hofland Gin

Meer informatie
Soort Fris & Citrus
Merk Hofland
Land Verenigd Koninkrijk
Artikelnummer 20170184F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op