Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Hooghoudt Vieux 1LTR

(0 reviews)
Hooghoudt Vieux wordt bereid met twee wijn distillaten uit de Cognac streek. Het geheime ingrediënt is de zuivere eau-de-vie die men heeft toegevoegd, tel hierbij op het vakmanschap van Hooghoudt en je hebt een winnaar te pakken!
minus plus
  • Koop 6 voor € 16,20
  • Koop 12 voor € 15,60
  • Koop 18 voor € 15,30
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Hooghoudt Vieux 1LTR

Hooghoudt Vieux wordt bereid met twee wijn distillaten uit de Cognac streek. Het geheime ingrediënt is de zuivere eau-de-vie die men heeft toegevoegd, tel hierbij op het vakmanschap van Hooghoudt en je hebt een winnaar te pakken! 

Nederlandse Klassieker in Royaal Formaat

Hooghoudt Vieux is synoniem met verfijnde elegantie. Het is een distillaat dat zijn oorsprong vindt in Nederlandse tradities, met een zachte en toegankelijke smaak die zowel nieuwkomers als ervaren fijnproevers aanspreekt. Geniet van de zachte afdronk die typerend is voor een goede Vieux. De harmonieuze combinatie van moutwijn, kruiden en jeneverbessen zorgt voor een uitgebalanceerde en toegankelijke drinkervaring. Hooghoudt Vieux is een veelzijdige drank die op verschillende manieren kan worden genoten. Of je het nu puur, met ijs, of als basis voor klassieke cocktails zoals de "Vieux & Tonic" drinkt, deze Vieux past zich moeiteloos aan aan diverse drinkvoorkeuren.

Smaakvolle kenmerken Vieux

Vieux staat bekend om zijn onderscheidende kenmerken. De drank heeft een diepe, gouden kleur, die vaak wordt verkregen door het gebruik van karamel om de visuele aantrekkingskracht te vergroten. De smaak is een harmonieuze balans tussen zoetheid en kruidigheid, met een subtiele complexiteit die voortkomt uit de combinatie van kruiden en specerijen. Vieux is opvallend zacht en heeft een aangename textuur die moeiteloos over de tong glijdt.

Hooghoudt

Hooghoudt jenever zou u kunnen typeren als “een geschenk van de natuur”, het is dan ook een smaakvolle jenever. Hooghoudt jenever behoort al jaren tot de top van de Nederlandse markt, de zuivere smaak die volgens het oude familie recept is bereid zal u betoveren en doen smachten naar meer. Bij het distilleren van deze jenever wordt er gebruik gemaakt van de beste graanalcohol. Met een toevoeging van het speciale jeneverbes distillaat die twee keer gestookt wordt. Een zuivere jenever is het resultaat met een klein zoetje en subtiele kruidige ondertoon.

Ontdek ook de overige dranken van Hooghoudt.

Meer informatie
Soort Vieux
Merk Hooghoudt
Land Nederland
Artikelnummer 20170920G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op