Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Hooghoudt Vodka 1LTR

(0 reviews)

De Hooghoudt wodka heeft een alcoholpercentage van 37,5% en wordt vijf keer gefiltreerd. De alcohol is afkomstig van de Franse wintertarwe en heeft een subtiele hint van Citrus en vanille. De wodka heeft een neutrale geur en is zacht in de mond en scherp in de keel.

minus plus
  • Koop 6 voor € 19,90
  • Koop 12 voor € 19,30
  • Koop 18 voor € 19,00
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Hooghoudt Vodka 1LTR

De Hooghoudt vodka heeft een alcoholpercentage van 37,5% en wordt vijf keer gefiltreerd. De alcohol is afkomstig van de Franse wintertarwe en heeft een subtiele hint van Citrus en vanille. De vodka heeft een neutrale geur en is zacht in de mond en scherp in de keel. De vodka is prima te mixen met een zoete cocktail. De fles heeft een authenticiteit uiterlijk, en is zeer detailleert. De subtiele hinten van vanille en Citrus zorgen voor een zoete smaak in uw cocktail.

Een Verfijnde Vodka-Beleving van Hooghoudt

Hooghoudt Vodka, gepresenteerd in een royale 1 literfles, vertegenwoordigt de hoogste standaard in Nederlandse vodka. Deze zuivere en verfijnde vodka belichaamt de passie en toewijding van Hooghoudt aan ambachtelijk vakmanschap. Als een trots Nederlands merk draagt Hooghoudt de erfenis van ambachtelijk vakmanschap. De vodka weerspiegelt de rijke traditie van distillatie die het merk kenmerkt.

Hooghoudt Vodka puur of in de mix

De royale 1 literfles Hooghoudt Vodka is perfect voor liefhebbers die op zoek zijn naar een royale voorraad van deze hoogwaardige drank. Ideaal voor speciale gelegenheden en sociale bijeenkomsten. Hooghoudt Vodka wordt het best puur genoten, waarbij de zuivere smaak volledig tot zijn recht komt. Het is een uitnodiging om de subtiele tonen van de vodka te ontdekken zonder enige afleiding. Hooghoudt Vodka leent zich uitstekend voor mixologie. Het is een veelzijdige basis voor het creëren van diverse cocktails, van klassieke Martini's tot eigentijdse drankjes.

Hooghoudt 

Bij Hooghoudt geloven ze in de toekomst van jenever, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar jenever maak je niet zomaar. Het is een gelaagd product en kent een complex, bijzonder en verfijnd proces. En juist dat maakt het zo interessant. Ze variëren met gelagerde moutwijnen, graanalcohol en componeren met kruiden, vruchten en specerijen. Met dank aan pioniers Hero Jan en Grietje Hooghoudt en alle verkregen kennis over het mooie en complexe distilleerproces, werkt inmiddels de vierde generatie Hooghoudt.

Maak ook kennis met de overige Vodka van Hooghoudt

Meer informatie
Soort Vodka
Merk Hooghoudt
Land Nederland
Artikelnummer 20170300F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op