Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Hot n'Sweet Dropshot 0,70LTR

(0 reviews)

De Hot n'Sweet Dropshot is een heerlijke Deense likeur. De likeur heeft een salmiak smaak en lekkere zoethout. Deze likeur drinkt zijdezacht weg en heeft unieke hints van Turkse zwarte peper. 

minus plus
  • Koop 6 voor € 17,05
  • Koop 12 voor € 16,45
  • Koop 18 voor € 16,15
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Hot n'Sweet Dropshot 0,70 LTR

De Hot n'Sweet Dropshot is een heerlijke Deense likeur. De likeur heeft een salmiak smaak en lekkere zoethout. Deze likeur drinkt zijdezacht weg en heeft unieke hints van Turkse zwarte peper. De likeur heeft een alcoholpercentage van 32% en de fles heeft een inhoud van 70 centiliter. 

Ontdek de unieke smaakcombinatie van Hot 'n Sweet Dropshot

Hot 'n Sweet Dropshot is een populaire likeur met een unieke smaakcombinatie van zoetheid en pittigheid. Het begint met een zoete, bijna snoepachtige smaak en wordt dan gevolgd door een scherpe, pittige sensatie.

Hot 'n Sweet Dropshot in een shot

De naam "Dropshot" verwijst naar de manier waarop deze likeur wordt gedronken. Meestal wordt het geserveerd als een shot, vaak met een suikerlaagje aan de bovenkant van het glas. Je begint met de zoete smaak en ervaart dan de scherpe kick. Het is vooral populair in bars en op feesten. Naast de shots kun je er ook creatieve cocktails mee maken door het te mengen met andere likeuren en mixers. 

Meer informatie
Soort Vodka likeur
Merk Hot N'Sweet
Land Denemarken
Artikelnummer 20170526G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op