Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Hoya de Cadenas

8 producten
Sorteer op

Hoya de Cadenas Wijn

Hoya de Cadenas uit Valencia

Het wijnbedrijf Hoya de Cadenas heeft haar wijngaarden 100 km ten westen van Valencia op een hoogte van circa 800 meter. Het klimaat is hier optimaal met uitstekende temperatuurverschillen overdag en 's nachts waardoor zich een fantastische aroma ontwikkeld in de druiven. Hoya de Cadenas maakt een erg breed scala aan wijnen, van toegankelijk tot de absolute top van Spanje. Het wijnbedrijf is actief op de internationale markt en heeft de afgelopen jaren al meerdere medailles mogen ontvangen.

De Hoya de Cadenas-reservaten vallen op door hun smaak. Bij Finca Hoya de Cadenas besteden we veel aandacht aan de uitwerking ervan en rijpen we het in Amerikaanse eikenhouten vaten waar het al zijn rijpheid en pracht bereikt.Dit alles om een rijping te bieden die u samen met geroosterde en intense aroma's zult kunnen waarderen. Hoya de Cadenas Reserva Tempranillo is in Spanje bekroond als Supervino van het Jaar.

Hoya de cadenas cava brut nature

De Hoya de Cadenas cava brut nature is een van de meest populaire cava's. Deze cava heeft droge appelaroma's die een knapperig, fris en pittig smaakpalet introduceren. Citroen-limoen is de dominante smaak van deze pittige, brutale natuur, terwijl een korte afdronk abrupt eindigt. Een ware smaaksensatie! Daarnaast is de Hoya de cadenas chardonnay sauvignon blanc ook een echte topper als u op zoek bent naar een lekkere chardonnay. De Hoya de Cadenas Chardonnay Sauvignon Blanc is lichtgeel van kleur met een vrolijke fonkeling. De witte wijn heeft een ingetogen geur en aangename aroma's van appel en citrusfruit in de smaak. Evenwichtig, makkelijk en smaakvol met een frisse afdronk.

Hoya de cadenas wijnen voordelig kopen bij Budgetwijnen

Hoya de Cadenas heeft een familie van rassenwijnen die zijn ontworpen voor elke gelegenheid en gastronomie. De verschillende soorten zijn ontworpen voor elke situatie en zijn een echt succes als het gaat om ontmoeting met onze vrienden en familie. Bestel voordelig en snel de Hoya de Cadenas wijnen bij Budgetwijnen.