Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Hpnotiq 0,70LTR

(0 reviews)
De Hpnotiq is een heerlijke Franse vodka. De vodka heeft een opvallende aqua blauwe kleur. De vodka is een verfrissende mix van premium vodka, en natuurlijke exotische vruchtensappen en een vleugje cognac. Deze heerlijke Franse vodka heeft een alcoholpercentage van 17%. De vodka is heerlijk gekoeld te serveren .
minus plus
  • Koop 6 voor € 21,80
  • Koop 12 voor € 21,20
  • Koop 18 voor € 20,85
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Hpnotiq 0,70 LTR

De Hpnotiq is een heerlijke Franse vodka. De vodka heeft een opvallende aqua blauwe kleur. De Franse vodka is een verfrissende mix van premium wodka, en natuurlijke exotische vruchtensappen en een vleugje cognac. Deze heerlijke Franse vodka heeft een alcoholpercentage van 17%. De vodka is heerlijk gekoeld te serveren. Proef het zelf!

Een Unieke Likeurervaring met Hpnotiq

Hpnotiq, gepresenteerd in een verleidelijke 0,70 literfles, biedt een betoverende fusie van exotische smaken en stijlvolle blauwe kleur. Deze likeur is niet alleen een visueel spektakel, maar belooft ook een verrukkelijke smaakervaring. De opvallende blauwe kleur van Hpnotiq maakt het niet alleen tot een smaakvolle keuze, maar ook tot een visueel spektakel. Het toevoegen van een vleugje stijl aan elke drankencollectie.

Fruitige Verfrissing: Perfect voor Cocktails

Hpnotiq leent zich uitstekend voor het maken van kleurrijke en fruitige cocktails. Van exotische mixdrankjes tot verfijnde sippers, de mogelijkheden zijn eindeloos. Hpnotiq biedt een gebalanceerde zoetheid die aantrekkelijk is voor liefhebbers van fruitige en verfrissende drankjes. De smaak is zowel toegankelijk als intrigerend.

Flavoured vodka

Flavored vodka, ook wel bekend als gearomatiseerde vodka, is een categorie gedistilleerde drank die zich onderscheidt door zijn opvallende kenmerken. Het meest opvallende aspect van flavored vodka is natuurlijk de toegevoegde smaak, die kan variëren van fruitige aroma's zoals bessen, citrus en perzik tot complexere en exotische tonen zoals vanille, karamel, koffie, kruiden en zelfs chocolade. Naast de smaak bieden flavored vodka's een aangename geur die vaak de toegevoegde smaakstoffen weerspiegelt. Het aroma kan verleidelijk en uitnodigend zijn, wat de drankervaring verrijkt.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Hpnotiq
Land Frankrijk
Artikelnummer 20170527G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op