Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Integro Puglia wijnen

2 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 8,95 Normale prijs € 10,30
Speciale prijs € 8,95 Normale prijs € 10,30

Wijnhuis Integro, The Wine People

Deze heerlijke Italiaanse wijn is afkomstig van het wijnhuis The Wine People. Deze onderneming is in 2009 opgericht door drie mannen: een Italiaan, een Fransman en een Nederlander. Deze drie mannen: Stefano Girelli, Philippe Marx en Peter Kosten zij samengekomen met hetzelfde doel: Italiaanse kwaliteitswijnen te produceren voor een betaalbare prijs. Het drietal mannen combineerde hun kennis en vaardigheden om dit doel te bereiken!

Biologische Integro wijnen uit Puglia

Integro is een wijnhuis dat bekend staat om zijn biologische wijnen uit de regio Puglia, Italië. Ze hebben zich toegelegd op duurzame wijnbouwpraktijken en produceren wijnen van hoge kwaliteit met respect voor het milieu. Integro streeft naar biologische wijnbouwpraktijken, waarbij ze geen gebruik maken van synthetische pesticiden, herbiciden of kunstmeststoffen. Ze werken in harmonie met de natuur en bevorderen de biodiversiteit in hun wijngaarden.

Italiaanse Integro wijnen

De rode wijnen van Integro komen uit het zonnige Puglia, gelegen in de hak van Italië. Integro is de Italiaanse definitie voor intact en compleet. Bij Integro maakt men traditionele biologische wijnen van de druivensoorten Primitivo en Negroamaro. Respect voor natuur en de prachtige omgeving staan hoog in het vaandel bij dit wijnhuis. In de wijngaarden wordt bijvoorbeeld geen gebruik gemaakt van chemicaliën of pesticiden. In het uiterste zuidoosten van Puglia ligt het schiereiland Salento, een van de belangrijkste landbouwgebieden in heel Italië met kilometerslange ongerepte kust. Deze hoek van Italië heeft een microklimaat dat absoluut perfect is voor de teelt van druiven. Het microklimaat van Salento is perfect voor het produceren van diepe en complexe wijnen.

Integro biologische wijnen bestellen

Integro biologische wijnen uit Puglia bieden een heerlijke combinatie van kwaliteit, smaak en duurzaamheid. Proef de authenticiteit van Puglia in elke slok en geniet van de rijke en levendige wijnen die dit wijnhuis te bieden heeft.