Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Jelzin Red Orange 0,70LTR

(0 reviews)

De Jelzin Red Orange is een bittere en zoete wodka, het volledige gehemelte wordt overgenomen door de energie van sinaasappel bij het nemen van een slok.

minus plus
  • Koop 6 voor € 9,05
  • Koop 12 voor € 8,75
  • Koop 18 voor € 8,60
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Jelzin Red Orange 0,70LTR

De Jelzin Red Orange is een bittere en zoete wodka, het volledige gehemelte wordt overgenomen door de energie van sinaasappel. Jelzin Vodka heet een ongeëvenaarde zuiverheid te danken aan het recept dat sinds 1991 in bergen van de Elzas nauwlettend bewaakt wordt. De frisheid en kracht heeft men te danken aan de bronnen uit het regionale natuurreservaat Les Vosges du Nord. Het resultaat van de destillatie is de natuurlijke en pure smaak. De wodka staat bekend om zijn geweldige kwaliteit. En is verkrijgbaar in meer dan 80 landen.

Levendige Fruitigheid

Jelzin Rode Sinaasappel brengt de opwindende smaak van rode sinaasappel naar voren, wat zorgt voor een levendig en fruitig karakter. Een verkwikkende keuze voor liefhebbers van fruitige smaken. Jelzin Rode Sinaasappel is niet alleen geschikt om puur van te genieten, maar leent zich ook uitstekend voor het creëren van verschillende cocktails. Ontdek nieuwe smaakcombinaties en geniet van de veelzijdigheid.

Flavoured Vodka

Flavored vodka, ook wel bekend als gearomatiseerde vodka, is een categorie gedistilleerde drank die zich onderscheidt door zijn opvallende kenmerken. Het meest opvallende aspect van flavored vodka is natuurlijk de toegevoegde smaak, die kan variëren van fruitige aroma's zoals bessen, citrus en perzik tot complexere en exotische tonen zoals vanille, karamel, koffie, kruiden en zelfs chocolade. Naast de smaak bieden flavored vodka's een aangename geur die vaak de toegevoegde smaakstoffen weerspiegelt. Het aroma kan verleidelijk en uitnodigend zijn, wat de drankervaring verrijkt.

Jelzin 

Bijna geen enkel land is zo bekend om zijn inheemse alcohol als Rusland. Wodka is hier sinds de 14e eeuw in grote hoeveelheden gedronken en maakt integraal deel uit van de Russische cultuur. De naam Vodka is afgeleid van het Russische woord "Voda" of het Poolse woord "Woda", dat betekent 'water'. Dit feit onderstreept opnieuw hoe belangrijk deze heerlijke alcohol in Rusland is. Boris Jeltsin, die ooit van 1991 tot 1999 de eerste president van de Russische federatie was, gaf toestemming voor de productie van Wodka. Boris Yeltsin Vodka is uitgegroeid tot een internationaal merk van meer dan 15 miljoen flessen per jaar.

Maak ook kennis met de overige Vodka van Jelzin.

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Jelzin
Land Frankrijk
Artikelnummer 20170306F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op