Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Jelzin Vodka 0,70LTR

(0 reviews)
De Jelzin vodka is een zeer aangename en krachtige wodka. De vodka wordt gekenmerkt door zijn frisheid en zuiverheid. De vodka is prima te drinken in combinatie met kaviaar of gerookte zalm. De vodka is prima puur te drinken of door het te mixen met ijs en cocktail. De vodka is ook lekker als after-dinner.
minus plus
  • Koop 6 voor € 11,80
  • Koop 12 voor € 11,50
  • Koop 18 voor € 11,30
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Jelzin Vodka 0,70LTR

De Jelzin vodka is een zeer aangename en krachtige vodka. De vodka wordt gekenmerkt door zijn frisheid en zuiverheid. De Jelzin is vodka is een vodka van ongeëvenaarde kwaliteit, dit is te danken aan het water van de bronnen in de Alsace bergen van Les Voges du Nord. De natuurlijke Franse ingrediënten geven de vodka een bijzonder karakter waarin frisheid en kracht centraal staan. De vodka heeft een alcoholpercentage van 37,5%.

Jelzin Vodka puur of in de mix

De Jelzin vodka is prima te drinken in combinatie met kaviaar of gerookte zalm. De vodka is prima puur te drinken of  als after-dinner. Jelzin Vodka leent zich uitstekend voor diverse cocktails, waarbij de zuivere smaak een perfecte basis vormt voor creatieve drankcombinaties. Een veelzijdige keuze voor mixologie.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter biedt Jelzin Vodka je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Jelzin 

Bijna geen enkel land is zo bekend om zijn inheemse alcohol als Rusland. Wodka is hier sinds de 14e eeuw in grote hoeveelheden gedronken en maakt integraal deel uit van de Russische cultuur. De naam Vodka is afgeleid van het Russische woord "Voda" of het Poolse woord "Woda", dat betekent 'water'. Dit feit onderstreept opnieuw hoe belangrijk deze heerlijke alcohol in Rusland is. Boris Jeltsin, die ooit van 1991 tot 1999 de eerste president van de Russische federatie was, gaf toestemming voor de productie van Wodka. Boris Yeltsin Vodka is uitgegroeid tot een internationaal merk van meer dan 15 miljoen flessen per jaar.

Maak ook kennis met de overige Vodka van Jelzin.

Meer informatie
Soort Vodka
Merk Jelzin
Land Frankrijk
Artikelnummer 20170302F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op