Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Jelzin Vodka 1LTR

(0 reviews)
Jelzin Vodka is een heerlijk aangename en krachtige vodka. De Jelzin Vodka wordt gekenmerkt door zijn zuiverheid en frisheid. Deze vodka is heerlijk om te drinken in combinatie met kaviaar of gerookte zalm. De Jelzin vodka is prima om ‘’on the rocks’’ te drinken maar ook goed te mixen met ijs en in een cocktail.
minus plus
  • Koop 6 voor € 16,15
  • Koop 12 voor € 15,55
  • Koop 18 voor € 15,25
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Jelzin Vodka 1LTR

Jelzin Vodka is een heerlijk aangename en krachtige vodka. De Jelzin Vodka wordt gekenmerkt door zijn zuiverheid en frisheid. De vodka van Jelzin is een wodka van onovertroffen kwaliteit dankzij het water uit de bronnen in de Alsace bergen van Les Voges du Nord. De Franse natuurlijke ingrediënten geven wodka een uniek karakter waarbij frisheid en kracht centraal staan. De Jelzin Vodka heeft een alcoholpercentage van 37,5%

Jelzin Vodka in een Royaal Formaat

Jelzin Vodka, gepresenteerd in het royaal literformaat, belichaamt zuivere grootsheid in elke druppel. Met zijn excellente karakter en tijdloze uitstraling biedt deze wodka een authentieke ervaring die liefhebbers van verfijnde en royale smaken aanspreekt. Het royale literformaat geeft een stijlvolle en indrukwekkende aanwezigheid aan de fles. Ideaal voor liefhebbers van Franse vodka die willen genieten van een grotere hoeveelheid van deze verfijnde drank.

Jelzin Vodka perfect voor cocktails of als cadeau

Jelzin Vodka in literformaat biedt eindeloze mogelijkheden voor creatieve cocktails. De zuivere smaak vormt een uitstekende basis voor verschillende drankcombinaties. Jelzin Vodka brengt een authentieke Russische wodka-ervaring naar liefhebbers wereldwijd, en het literformaat versterkt het gevoel van grootsheid en traditie. Het literformaat maakt Jelzin Vodka ook tot een indrukwekkend geschenk voor speciale gelegenheden. Een blijk van waardering voor zuiver vakmanschap en verfijnde smaken.

Jelzin 

Bijna geen enkel land is zo bekend om zijn inheemse alcohol als Rusland. Wodka is hier sinds de 14e eeuw in grote hoeveelheden gedronken en maakt integraal deel uit van de Russische cultuur. De naam Vodka is afgeleid van het Russische woord "Voda" of het Poolse woord "Woda", dat betekent 'water'. Dit feit onderstreept opnieuw hoe belangrijk deze heerlijke alcohol in Rusland is. Boris Jeltsin, die ooit van 1991 tot 1999 de eerste president van de Russische federatie was, gaf toestemming voor de productie van Wodka. Boris Yeltsin Vodka is uitgegroeid tot een internationaal merk van meer dan 15 miljoen flessen per jaar.

Maak ook kennis met de overige Vodka van Jelzin.

Meer informatie
Soort Vodka
Merk Jelzin
Land Frankrijk
Artikelnummer 20170301F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op