Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

Jerome Quiot

Jerome Quiot heeft naast wijngaarden in Chateauneuf du Pape ook nog bezittingen de Cotes de Ventoux en de Provence. Zijn wijnen genieten een zeer grote faam in vele landen van de wereld. De laatste 3 jaar is er fors geinvesteerd in zowel de wijngaarden als de kelders, teneinde een zo hoog en constant mogelijke kwaliteit te garanderen.

De komende 5 jaar zullen deze investeringen nog doorgaan alvorens men alle innovaties heeft doorgevoerd. Alle wijnen van Jerome Quiot worden geproduceerd en gebotteld op het domein zelf. In de internationale wijnpers wordt regelmatig met lof geschreven over de familie Quiot en hun wijnen worden regelmatig onderscheiden. Q.E.F. staat voor Quod Erat Faciendum, oftewel 'Wat gedaan moest worden'. De familie Quiot staat tot ver buiten de thuisbasis in Châteauneuf du Pape bekend om het uitgelezen topniveau. Wij zijn dan ook trots om deze bijzondere wijnen in ons assortiment te hebben.

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Spoorstraat 14 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning