Jonty's Ducks Pekin Red

Jonty's Ducks Pekin Red

Avondale Anima Chenin Blanc

Avondale Anima Chenin Blanc

Jonty's Ducks Pekin White

Jonty’s Ducks Pekin White is een Zuid Afrikaanse wijn waarvan de balans fantastisch is. De aanzet is vol en romig, met veel fruit zoals rijpe perzik. De afdronk wordt overheerst door prettige zuren. Deze Jonty’s Ducks Pekin White is perfect om zo te drinken, maar is ook heerlijk om te serveren bij gebakken vis of lichte vleesgerechten, zoal kip of kalfsvlees. De naam Jonty’s Duck komt voort uit het feit dat er eenden in de wijngaarden rondlopen om de een biologisch kringloopje te vormen. De eenden eten namelijk de wijngaardslakken op.
Normale prijs € 16,95 Speciale prijs € 15,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
18020035
  • Koop 6 voor € 14,60 per fles
  • Koop 12 voor € 14,45 per fles
  • Koop 18 voor € 14,20 per fles

Jonty’s Ducks Pekin White

Jonty’s Ducks Pekin White is een Zuid Afrikaanse wijn waarvan de balans fantastisch is. De aanzet is vol en romig, met veel fruit zoals rijpe perzik. De afdronk wordt overheerst door prettige zuren. Deze Jonty’s Ducks Pekin White is perfect om zo te drinken, maar is ook heerlijk om te serveren bij gebakken vis of lichte vleesgerechten, zoal kip of kalfsvlees.

De naam Jonty’s Duck komt voort uit het feit dat er eenden in de wijngaarden rondlopen om de een biologisch kringloopje te vormen. De eenden eten namelijk de wijngaardslakken op.

Meer informatie
Categorie Witte wijn
Inhoud 0,75 liter
Alcoholpercentage 14%
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Jonty's Ducks Pekin White
Uw waardering