Joustra dikke Citroen Brandewijn 1LTR

Joustra dikke Citroen is een frisse drank, gemaakt volgens oud recept! De smaak is verassend gezoet, zacht en uiteraard de heerlijke geur van citroen en knalgeel.
€ 10,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20171071

Joustra dikke Citroen Brandewijn 1LTR

Joustra dikke Citroen is een frisse drank, gemaakt volgens oud recept! De smaak is verassend gezoet, zacht en uiteraard de heerlijke geur van citroen en knalgeel. Deze heerlijke citroen brandewijn is van de distilleerderij Weduwe Joustra uit Nederland, Friesland. 

Weduwe Joustra 

In 1645 begon Hendrik Beerenburg een groothandel in kruiden, die gekocht werden door de schippers op de skûtsjes (Fries voor ‘schuitje’, voor het vervoeren van vracht over water). Beerenburg werd in die tijd gebruikt als medicijn. In 1864 begint jonge weduwe Anjenette Joustra met het maken van onder meer Beerenburg, met de originele kruiden en receptuur van uitvinder Hendrik Beerenburg. 

In het authentieke winkeltje in Sneek lijkt het alsof de tijd stil heeft gestaan. Nog steeds wordt vanuit de achterliggende ‘huyskamer’, waar het portret van ‘de Weduwe’ hangt, het bedrijf geleid. De distilleerderij bevindt zich pal achter de winkel.

Meer informatie
Categorie Brandewijn
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 20%
Merk Joustra
Land Nederland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Joustra dikke Citroen Brandewijn 1LTR
Uw waardering