Joustra Jonge Jenever 1LTR

Joustra Jonge Jenever is een zuivere, zachte jenever met een heerlijke milde smaak. De welbekende jeneverbes is plezierig aanwezig in geur en smaak. Puur natuur, helder en ongezoet.
€ 17,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170975

Joustra Jonge Jenever 1LTR

Joustra Jonge Jenever is een zuivere, zachte jenever met een heerlijke milde smaak. De welbekende jeneverbes is plezierig aanwezig in geur en smaak. Puur natuur, helder en ongezoet.

Weduwe Joustra 

In 1645 begon Hendrik Beerenburg een groothandel in kruiden, die gekocht werden door de schippers op de skûtsjes (Fries voor ‘schuitje’, voor het vervoeren van vracht over water). Beerenburg werd in die tijd gebruikt als medicijn. In 1864 begint jonge weduwe Anjenette Joustra met het maken van onder meer Beerenburg, met de originele kruiden en receptuur van uitvinder Hendrik Beerenburg. 

In het authentieke winkeltje in Sneek lijkt het alsof de tijd stil heeft gestaan. Nog steeds wordt vanuit de achterliggende ‘huyskamer’, waar het portret van ‘de Weduwe’ hangt, het bedrijf geleid. De distilleerderij bevindt zich pal achter de winkel.

Meer informatie
Categorie Jonge Jenever
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 35%
Merk Joustra
Land Nederland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Joustra Jonge Jenever 1LTR
Uw waardering