Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Julio Bastos

3 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 20,45 Normale prijs € 21,95
Speciale prijs € 11,75 Normale prijs € 12,95
Speciale prijs € 11,75 Normale prijs € 12,95

Julio Bastos

Julio Bastos: Een Toonaangevend Wijnhuis met Passie en Traditie

Julio Bastos is een gerenommeerd wijnhuis dat zijn oorsprong vindt in de prachtige Alentejo-regio in Portugal. Al meer dan drie decennia staat dit wijnhuis garant voor uitmuntende kwaliteit en vakmanschap. Onder leiding van de gepassioneerde eigenaar, Julio Bastos, heeft het wijnhuis een indrukwekkende reputatie opgebouwd in de wijnindustrie.

Met een rijke geschiedenis en diepgewortelde tradities streven Julio Bastos en zijn team ernaar om wijnen van ongeëvenaarde kwaliteit te produceren. Hun toewijding aan het land, de druiven en het wijnmaakproces is duidelijk merkbaar in elke fles die ze creëren. Het wijnhuis omarmt zowel moderne technieken als eeuwenoude tradities om wijnen te maken die de essentie van het terroir en de druivensoorten perfect weerspiegelen.

Een van de opmerkelijke aspecten van Julio Bastos is de zorgvuldige selectie van wijngaarden. Ze hebben toegang tot een schat aan wijngaarden in de Alentejo-regio, die worden gekenmerkt door unieke bodemsoorten en een gunstig klimaat. Hierdoor kunnen ze druiven van uitzonderlijke kwaliteit telen en wijnen creëren met een onderscheidend karakter en uitgesproken smaken.

Het wijnhuis heeft ook sterke banden met de lokale gemeenschap en hecht veel waarde aan duurzaamheid. Ze streven ernaar om de biodiversiteit te behouden en werken nauw samen met de lokale boeren om ecologische landbouwpraktijken te bevorderen. Het respect voor het milieu en de lokale cultuur is diep geworteld in de filosofie van Julio Bastos.

De Dona Maria Julio Bastos Rood

De Dona Maria Julio Bastos Rood is een prachtige rode wijn die zijn oorsprong vindt in de betoverende wijnstreek Alentejo, gelegen in Portugal. Deze bijzondere wijn is het resultaat van de harmonieuze combinatie van de edele Touriga Nacional en de krachtige Syrah druiven, zorgvuldig geselecteerd door onze deskundige wijnmakers.

Met zijn volle en zachte smaakprofiel weet deze rode wijn uw zintuigen te verwennen. De Dona Maria Julio Bastos Rood is een perfecte metgezel bij diverse culinaire creaties, zoals smaakvolle witte vleesgerechten, sappige rood vleesgerechten en een uitgelezen selectie van kazen. Het is een wijn die zich uitstekend leent voor zowel ontspannen momenten als bijzondere gelegenheden.

Elke fles Dona Maria Julio Bastos Rood bevat 75 CL van deze heerlijke wijn, wat gelijk staat aan ongeveer zes glazen wijn. Om ervoor te zorgen dat u voldoende voorraad heeft om te genieten en te delen, bieden wij de mogelijkheid om deze wijn te bestellen in een veelvoud van zes flessen. Zo bent u verzekerd van een uitstekende wijnervaring die lang zal blijven nazinderen.