Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

Khipu wijnen

Khipu is een mooie Chileense selectie van wijnen met de variëteiten Cabernet Sauvignon, Merlot, Chardonnay en Sauvignon Blanc. Khipu staat voor het communicatiesysteem ontwikkeld door de inca's, bestaande uit een serie van geknoopte koorden. De chasquis reisden op deze manier met een khipu door de central valley van chili, het herkomstgebied van deze wijnen.

De Khipu wijngaarden zijn gelegen aan de voet van het Andes gebergte, in de zuidelijke gebieden van Curico, Maule en Rapel. Een deel komt ook uit de noordelijke regio van Limarí. De Cabernet Sauvignon is grotendeels afkomstig uit de Central Valley. De Maipo en Rapel valleien geven de zachte ronde tannines met rijp, kruidig fruit. De Curico en Maule Valleien brengen wat frisse zuren en levendige kleuren.

Bestel de heerlijke wijnen van Khipu voordelig en snel bij Budgetwijnen.nl

Er zijn geen producten die aan uw selectie voldoen.

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Spoorstraat 14 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning