Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Killepitsch Krauterlikeur 0,70LTR

(0 reviews)
De Killepitsch Krauterlikeur is een heerlijke Duitse kruidenlikeur. De likeur heeft een sterke en volle smaak. Voor de drank worden 98 verschillende kruiden gebruikt. De kruidenlikeur wordt gemaakt aan de hand van een eeuwenoud recept.
minus plus
  • Koop 6 voor € 19,35
  • Koop 12 voor € 18,75
  • Koop 18 voor € 18,45
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Killepitsch Krauterlikeur 0,7 LTR

De Killepitsch Krauterlikeur is een heerlijke Duitse kruidenlikeur. De likeur heeft een sterke en volle smaak. Voor de drank worden 98 verschillende kruiden gebruikt. De kruidenlikeur wordt gemaakt aan de hand van een eeuwenoud recept. De likeur heeft een alcoholpercentage van 42%. Als je op zoek bent naar een uitzonderlijke Duitse likeur met een rijke smaak en geschiedenis, is Killepitsch Kräuterlikör een uitstekende keuze. 

Een uniek stukje Duitse traditie

Killepitsch Kräuterlikör is een iconische Duitse kruidenlikeur met een rijke geschiedenis en een unieke smaak. Killepitsch komt uit Düsseldorf, Duitsland, waar het in 1858 voor het eerst werd gemaakt. Het recept is al generaties lang in de familie overgedragen en is een van de best bewaarde geheimen van Duitse likeurproductie. Killepitsch is een complexe kruidenlikeur met een volle smaak. Het bevat een mix van meer dan 90 verschillende kruiden, bessen en vruchten, wat resulteert in een unieke smaak die zowel zoet als kruidig is, met hints van kersen en kruidnagel.

Genieten van Killepitsch

Deze kruidenlikeur wordt vaak puur gedronken, maar je kunt hem ook mixen in cocktails voor een interessante twist. Het is een geliefde keuze in Düsseldorf en ver daarbuiten. Killepitsch wordt nog steeds volgens traditionele methoden vervaardigd, en de infusie van kruiden en specerijen duurt enkele weken om de smaken volledig te ontwikkelen. Het is een eerbetoon aan de ambachtelijke kunst van likeurbereiding.

Kruidenlikeur

Kruidenlikeuren worden gemaakt door het mengen van gedestilleerde sterke drank met een scala aan kruiden, specerijen, vruchten, en andere natuurlijke ingrediënten. Dit resulteert in een unieke smaakprofiel dat zowel zoet als kruidig kan zijn, afhankelijk van het recept. Veel kruidenlikeuren hebben een rijke geschiedenis en traditie, vaak teruggaand tot eeuwenoude recepten en monniken die ze oorspronkelijk produceerden voor medicinale doeleinden. Er zijn talloze smaakvariaties binnen de categorie van kruidenlikeuren. Sommige zijn zoet en aromatisch, terwijl andere krachtig en kruidig zijn.

Meer informatie
Soort Kruiden likeur
Merk Killeptisch
Land Duitsland
Artikelnummer 20170537F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op