Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Kirsberry Cherry Speciality 0,70LTR

(0 reviews)

De Kirsberry Cherry Speciality is een heerlijke Deense cherry die gemaakt is van heerlijke Scandinavische dranken. De smaak is verfijnd door de toevoeging van geselecteerde kruiden. Het originele recept stamt uit 1891 en wordt dus al ruim 125 jaar gebruikt. Al vanaf het begin worden uitsluitend de beste kersen gebruikt voor deze likeur. 

minus plus
  • Koop 6 voor € 12,45
  • Koop 12 voor € 12,15
  • Koop 18 voor € 12,00
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Kirsberry Cherry Speciality 0,70 LTR

De Kirsberry Cherry Speciality is een heerlijke Deense cherry die gemaakt is van heerlijke Scandinavische dranken. De smaak is verfijnd door de toevoeging van geselecteerde kruiden. Het originele recept stamt uit 1891 en wordt dus al ruim 125 jaar gebruikt. Al vanaf het begin worden uitsluitend de beste kersen gebruikt voor deze likeur uit Denemarken

Overvloed aan Kersensmaak

Kirsberry Cherry Speciality biedt een overvloed aan authentieke kersensmaak. Of je nu van zoet en sappig houdt of de rijke intensiteit van kersen waardeert, deze specialiteit heeft het allemaal. De afdronk van deze specialiteit is zoet en verfrissend, waardoor een blijvende indruk van kersenzoetheid achterblijft op je smaakpapillen.

Kirsberry Cherry Speciality puur of in de mix

Geniet van deze specialiteit op verschillende manieren. Of het nu puur is, over ijs, als toevoeging aan sprankelend water, of als ingrediënt in creatieve cocktails, Kirsberry Cherry Speciality voegt een unieke kersentwist toe aan elke ervaring. Voeg een vleugje elegantie toe aan sociale bijeenkomsten en verras je gasten met deze unieke kersenlikeur. Creëer speciale drankjes die een blijvende indruk zullen maken.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Kirsberry
Land Denemarken
Artikelnummer 20170538G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op