Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Kiwi Cuvee wijnen

6 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 6,85
Normale prijs € 7,90
Speciale prijs € 6,50
Normale prijs € 7,50
Speciale prijs € 6,55
Normale prijs € 7,55
Speciale prijs € 6,95
Normale prijs € 8,00
Speciale prijs € 7,10
Normale prijs € 8,20
Speciale prijs € 6,75
Normale prijs € 7,75

Kiwi Cuvee 

Wijnhuis Kiwi Cuvee

De Kiwi Cuvee wijnserie is een bijzondere selectie kwaliteitswijnen die met een knipoog naar Nieuw-Zeeland afkomstig zijn van diverse wijngaarden in Frankrijk. De druiven voor de Kiwi Cuvee wijnen worden speciaal geselecteerd. Kwaliteit en prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Het wijnhuis produceert drie cepage wijnen, waaronder een stuivende en frisse Sauvignon Blanc zoals een echte Sauvignon moet zijn, een volle en fruitige Chardonnay en een heerlijke, elegante en complexe Pinot Noir.

Kiwi Cuvée Sauvignon Blanc Bin 88

Een absolute aanrader in het Kiwi Cuvee aanbod is de Kiwi Cuvée Sauvignon Blanc Bin 88. Een intense wijn met geuren van kruisbessen en tropisch fruit. Vergelijkbaar met de stijl van een goede Sauvignon Blanc uit Nieuw Zeeland. Aangenaam frisse zuren die goed in balans zijn met het aanwezige fruit. Serveer Kiwi Cuvée Sauvignon Blanc Bin 88 gekoeld tussen 6 en 8 graden. 

Kiwi Cuvee bestellen bij Budgetwijnen

Uiteraard heeft Budgetwijnen de beste Kiwi Cuvee wijnen voor u geselecteerd. Indien u vragen over de wijnen of het bestelproces heeft, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!