Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Kleindal wijnen

4 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 7,30 Normale prijs € 8,45
Speciale prijs € 7,30 Normale prijs € 8,45
Speciale prijs € 6,40 Normale prijs € 7,40
Speciale prijs € 6,40 Normale prijs € 7,40

Kleindal wijnen

Zuid-Afrikaans Kleindal wijnen

Kleindal is een origineel Zuid-Afrikaans wijnconcept. Dit specifiek voor Noordwest Europa ontwikkelde concept is bedacht door een team van lokale professionals in nauw overleg met de Robertson Winery. Deze modern geëquipeerde kelder verzorgt de vinificatie van de wijnen. De achterliggende gedachte van Kleindal is om typische en representatieve Kaapse wijnen te maken die technisch onberispelijk zijn, over karakter beschikken en een aantrekkelijke verhouding tussen prijs en kwaliteit te bieden hebben.

Kleindal Chardonnay

Een aanrader in het Kleindal wijnen aanbod is de Kleindal Chardonnay. Een plezierige witte wijn, geschikt voor vele drinkmomenten. Dankzij een hoog kleigehalte in de grond is Kleindal Chardonnay vol en subtiel tegelijk. De frisse smaak van citrusvruchten is in harmonie met de vanille kenmerken van Frans eikenhout.

Kleindal wijnen bestellen bij Budgetwijnen

Uiteraard heeft Budgetwijnen de beste Kleindal wijnen voor u geselecteerd. Indien u vragen over de wijnen of het bestelproces heeft, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!