Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Konik's Tail Spelt Vokda 0,70LTR

(0 reviews)

De Koninks Tail Spelt vodka wordt gedestilleerd met behulp van speld, gouden rogge en de vroege wintertarwe die dichtbij het Bialowieza Woud van Polen worden gekweekt. De wodka heeft een romig mondgevoel met soepele karamelnootachtige smaak met een vleugje gekruide peper. De wodka heeft een alcoholpercentage van 40%.

  • Koop 6 voor
    € 40,25
  • Koop 12 voor
    € 39,65
  • Koop 18 voor
    € 39,00
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Koniks Tail Spelt Vokda 0,70LTR

De Konik's Tail Spelt vodka wordt gedestilleerd met behulp van speld, gouden rogge en de vroege wintertarwe die dichtbij het Bialowieza Woud van Polen worden gekweekt. De vodka heeft een romig mondgevoel met soepele karamelnootachtige smaak met een vleugje gekruide peper. Konik's Tail leent zich goed voor verschillende cocktailcreaties. Of je het nu in een klassieke martini, een verfrissende mule, of gewoon met bruisend water en een schijfje citroen geniet, deze vodka voegt een vleugje elegantie toe aan elke mix.

Vodka met spelt als basis

Wat Konik's Tail onderscheidt, is het gebruik van spelt als basisgraan voor de vodka. Spelt is een oude graansoort die bekend staat om zijn rijke smaakprofiel en het toevoegen van complexiteit aan de drank. Het distillatieproces van Konik's Tail is gericht op het behouden van de zuiverheid en frisheid van de gebruikte ingrediënten. Dit resulteert in een vodka die zowel puur als in mixdranken uitblinkt.

Kenmerken Premium Vodka

In het hart van premium vodka ligt een onwrikbare toewijding aan zuiverheid. Deze vodka is buitengewoon zuiver en smaakneutraal, wat betekent dat het vrij is van onzuiverheden, geuren en smaken die de drinkervaring zouden kunnen verstoren. Het begint allemaal met de keuze van de ingrediënten, met een voorliefde voor hoogwaardige grondstoffen zoals eersteklas graan, aardappelen of zelfs druiven. Deze ingrediënten dragen bij aan de kwaliteit van de eindproducten, en de zorgvuldige selectie ervan is een hoeksteen van het vakmanschap.

Konik's Tail 

Konik’s Tail wordt geproduceerd met de traditie van de compromisloze Poolse Wodka. Het is een traditie van meer dan zeshonderd jaar. Het meest bijzondere van deze wodka is het gebruik van Spelt granen, dit graag zorgt er tevens voor dat het een heerlijke complexe smaak krijgt, iets wat je niet proeft in andere wodka’s. Een unieke mix van drie granen zorgt dat Konik’s Tail Vodka rijk van smaak is, karaktervol en duidelijk complex van smaak.

Maak ook kennis met de overige dranken van Konik's Tail

Meer informatie
Soort Premium Vodka
Merk Konik's Tail
Land Frankrijk
Artikelnummer 20170314F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op