Konik's Tail Spelt Vokda 0,70LTR

De Koninks Tail Spelt vodka wordt gedestilleerd met behulp van speld, gouden rogge en de vroege wintertarwe die dichtbij het Bialowieza Woud van Polen worden gekweekt. De wodka heeft een romig mondgevoel met soepele karamelnootachtige smaak met een vleugje gekruide peper. De wodka heeft een alcoholpercentage van 40%. De inhoud van deze heerlijke fles wodka is 70 centiliter. De wodka kan prima puur gedronken worden of gemixt worden met uw favoriete drankje.

€ 35,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170314

De Konik's Tail Spelt vodka wordt gedestilleerd met behulp van speld, gouden rogge en de vroege wintertarwe die dichtbij het Bialowieza Woud van Polen worden gekweekt. De wodka heeft een romig mondgevoel met soepele karamelnootachtige smaak met een vleugje gekruide peper. De wodka heeft een alcoholpercentage van 40%. De inhoud van deze heerlijke fles wodka is 70 centiliter. De wodka kan prima puur gedronken worden of gemixt worden met uw favoriete drankje.

Konik's Tail 

Konik’s Tail wordt geproduceerd met de traditie van de compromisloze Poolse Wodka. Het is een traditie van meer dan zeshonderd jaar. Het meest bijzondere van deze wodka is het gebruik van Spelt granen, dit graag zorgt er tevens voor dat het een heerlijke complexe smaak krijgt, iets wat je niet proeft in andere wodka’s. Een unieke mix van drie granen zorgt dat Konik’s Tail Vodka rijk van smaak is, karaktervol en duidelijk complex van smaak.

Maak ook kennis met de overige dranken van Konik's Tail

Meer informatie
Categorie Premium Vodka
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Konik's Tail
Land Frankrijk
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Konik's Tail Spelt Vokda 0,70LTR
Uw waardering