Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Kum Quat Liqueur Liter

(0 reviews)

Kum Quat Liqueur Liter is een heerlijke Griekse likeur. De likeur is afkomstig van het Griekse eiland Corfu. Het is een mierzoete, oranje likeur die gemaakt is op basis van kumquat vruchten die afkomstig zijn van Corfu. De fles heeft een inhoud van 1 liter. De likeur heeft een alcoholpercentage van 25%.

minus plus
  • Koop 6 voor € 19,05
  • Koop 12 voor € 18,45
  • Koop 18 voor € 18,15
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Kum Quat Liqueur Liter

De Kum Quat Liqueur Liter is een heerlijke Griekse likeur. De likeur is afkomstig van het Griekse eiland Corfu. Het is een mierzoete, oranje likeur die gemaakt is op basis van kumquat vruchten die afkomstig zijn van Corfu. De fles heeft een inhoud van 1 liter. De likeur heeft een alcoholpercentage van 25%. Koum Kouat Corfu, gepresenteerd in een royale fles van 1 liter, brengt de zonovergoten smaken van Corfu naar jouw glas. Deze likeur, vervaardigd met de karakteristieke Koum Kouat vruchten, biedt een unieke en verfrissende smaakbeleving.

Zeldzame Koum Kouat Vruchten

Kum Quat Liqueur is gemaakt met de zeldzame Koum Kouat vruchten, afkomstig uit de regio Corfu. Deze citrusvruchten gedijen in het mediterrane klimaat en geven de likeur een unieke, exotische twist. Laat je meevoeren naar de zonovergoten sfeer van de Middellandse Zee bij elke slok Koum Kouat Corfu. Geniet van een verfrissende citrussmaak die kenmerkend is voor Koum Kouat. De Griekse likeur brengt een harmonie van zoet en zuur, waardoor het een uitstekende keuze is voor liefhebbers van fruitige zoete drankjes.

Kum Quat

Het fruitboompje heet Koum Quat en zijn vorm lijkt op een (kleine) sinaasappel. Koum quat komt oorspronkelijk uit het zuiden van Japan en China. Het verbouwen van het boompje vindt plaats aan de noordwestkant van het eiland en is een van de meest populaire agrarische producten van Corfu. De betekenis van het woord Koum quat is 'goud fruit'. Het fruitboompje is in 1860 op het eiland Corfu gebracht door de Engelse wereldreiziger Merlyn. Kum Quat heeft zijn naam te danken aan zijn afkomst.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Koum Kouat
Land Griekenland
Artikelnummer 20170539G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op