Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

L'Heritier-Guyot Creme De Cassis 0,70LTR

(0 reviews)

De L'Heritier-Guyot Creme De Cassis is een heerlijke Franse cassislikeur. De likeur is wordt gemaakt sinds 1845 in Dijon (Frankrijk). De likeur is in Frankrijk nog altijd één van de topmerken onder de likeuren.

minus plus
  • Koop 6 voor € 11,90
  • Koop 12 voor € 11,60
  • Koop 18 voor € 11,45
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

L' Heritier-Guyot Creme De Cassis 0,70 LTR

Stap binnen in de verfijnde wereld van L'Heritier-Guyot Creme De Cassis, een heerlijke likeur gemaakt van zwarte bessen. Deze Franse lekkernij staat bekend om zijn zoete en fruitige smaak, waardoor het een onmisbaar ingrediënt is in diverse klassieke cocktails. De L'Heritier-Guyot Creme De Cassis is een heerlijke Franse cassislikeur. De likeur is wordt gemaakt sinds 1845 in Dijon (Frankrijk). De likeur is in Frankrijk nog altijd één van de topmerken onder de likeuren. De likeur wordt gemaakt van hoog geconcentreerde, rijke zwarte bessen. De fles heeft een inhoud van 70 centiliter en een alcoholpercentage van 15%.

De smaak van Zwarte Bessen

L'Heritier-Guyot Creme De Cassis wordt met passie en vakmanschap bereid, waarbij de smaak van sappige zwarte bessen tot in perfectie is vastgelegd. De likeur heeft een diepe, robijnrode kleur en biedt een zoete, fruitige smaak met subtiele hints van zomerse bessen. Deze creme de cassis is een essentiële aanvulling voor cocktailbars over de hele wereld. Het wordt vaak gebruikt in klassieke cocktails zoals de beroemde Kir en Kir Royale, waar het de perfecte balans van zoet en zuur toevoegt.

Fruitlikeur: De Zoete Verleiding van Rijpe Vruchten

Fruitlikeur is een heerlijke categorie van sterke drank die wordt gekenmerkt door de rijke smaak van diverse soorten fruit. Deze likeuren vangen de essentie en zoetheid van vers fruit, waardoor ze veelzijdige ingrediënten zijn in tal van cocktails en drankjes. Creme de Cassis: Een Franse likeur gemaakt van zwarte bessen. Het heeft een diepe, zoete smaak met een vleugje zuurheid en wordt vaak gebruikt in cocktails zoals Kir en Kir Royale.

L'Heritier-Guyot

L'Heritier-Guyot, opgericht in 1865, belichaamt de Franse traditie van vakmanschap en finesse. Deze likeur is een eerbetoon aan hun rijke erfgoed en hun toewijding aan het vastleggen van de heerlijke smaak van zwarte bessen.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Guyot
Land Frankrijk
Artikelnummer 20170521F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op