Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Mc Chouffe 0,75LTR

(0 reviews)
Mc Chouffe is fruitig van smaak, licht gekarameliseerd en heeft een licht bittere smaak. Het is een bruin, ongefilterd bier, dat zowel op fles als in het vat hergist.
minus plus
  • Koop 6 voor € 6,25
  • Koop 12 voor € 6,15
  • Koop 18 voor € 5,95
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Mc Chouffe 0,75LTR

Mc Chouffe is fruitig van smaak, licht gekarameliseerd en heeft een licht bittere smaak. Het is een bruin, ongefilterd donker bier, dat zowel op fles als in het vat hergist. Mc Chouffe, gepresenteerd in een royale fles van 0,75 liter, is een Belgisch bier dat staat voor karakter en smaak. Deze variant van Brasserie d'Achouffe is een robuust brouwsel dat liefhebbers van ambachtelijk bier zal bekoren. TIP: Erg lekker in combinatie met verschillende vleesgerechten! 

Krachtig en Karaktervol Belgisch Bier

Mc Chouffe staat bekend om zijn krachtige en karaktervolle smaak. Met een alcoholpercentage dat de 8% nadert, biedt dit bier een stevige en rijke ervaring voor de smaakpapillen. Geniet van een diepgaande smaakbeleving met Mc Chouffe. Het bier onthult tonen van karamel, donker fruit en een subtiel vleugje kruidigheid, wat resulteert in een evenwichtige en aangename mix van smaken. Mc Chouffe wordt gekenmerkt door een smaakvolle afdronk die blijft hangen. Het bier laat een blijvende indruk achter en nodigt uit tot langzaam genieten van de rijke smaaklagen.

Brouwerij Duvel Moortgat 

Duvel wordt gemaakt in brouwerij Moortgat dat opgericht is in 1871 door Jan-Leonard Moortgat en zijn vrouw Maria de Bock. Oorspronkelijk kreeg het bier de naam Victory Ale. Schoenmaker Van De Wouver omschreef het bier als 'een echte Duvel". In 1923 werd het bier onder deze naam op de markt gebracht. De uitdagende naam van dit bier zette heel veel mensen aan het denken in het Katholiek Vlaanderen. De productie begon traag, maar in de jaren '70 kreeg het bier dankzij een sterke marketing strategie meer succes. Sindsdien is Duvel bier niet meer weg te denken.

Ontdek ook de overige bieren van Duvel.

Meer informatie
Soort Donker
Merk La Chouffe
Land België
Artikelnummer 20170856F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op