Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

La Chouffe Coffee Likeur 0,70LTR

(0 reviews)

De Chouffe Coffe Liqueur is een overheerlijke koffielikeur met de een sterke koffiegeur. De likeur heeft een overduidelijke koffiesmaak en tonen van Mc Chouffe. De likeur heeft een volle, zachte afdronk. De likeur is het lekkerst warm te drinken met een laagje slagroom.

minus plus
  • Koop 6 voor € 17,70
  • Koop 12 voor € 17,05
  • Koop 18 voor € 16,75
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Chouffe Coffee Liqueur

De Chouffe Coffe Liqueur is een overheerlijke koffielikeur met de een sterke koffiegeur. De Belgische likeur heeft een overduidelijke koffiesmaak en tonen van Mc Chouffe. De likeur heeft een volle, zachte afdronk. De likeur is het lekkerst warm te drinken met een laagje slagroom. Maar deze likeur is ook prima ijskoud te drinken bij een warm kopje koffie!

Een warme en gezellige Belgische likeur

La Chouffe is een bekende Belgische brouwerij die beroemd is om zijn ambachtelijke bieren. Met deze likeur brengen ze hun vakmanschap naar de wereld van sterke drank, wat resulteert in een hoogwaardige en smaakvolle creatie. La Chouffe Coffee Likeur is doordrenkt met de rijke smaak van koffie, wat zorgt voor een warme en verkwikkende drank. De toevoeging van karamel geeft het een zoete en zijdezachte ondertoon, waardoor het evenwicht tussen bitter en zoet wordt bereikt.

La Chouffe Coffee Likeur is een heerlijke likeur die de smaak van koffie combineert met de bekende Belgische brouwerij La Chouffe. Deze likeur is de perfecte keuze voor koffieliefhebbers die op zoek zijn naar een warme, gezellige drank met een twist. 

Belgisch Erfgoed

La Chouffe staat bekend om zijn sterke verbinding met Belgisch erfgoed en traditie. Deze koffielikeur brengt die traditie verder en voegt een nieuwe dimensie toe aan hun aanbod. Of je nu op zoek bent naar een warme drank om van te genieten op een koude avond, of een heerlijke koffietwist in je cocktails wilt, deze likeur biedt tal van mogelijkheden om van te genieten. Geniet van het beste van beide werelden: de smaak van koffie en de Belgische gastvrijheid.

Koffielikeur steeds populairder

Koffielikeur behoort tot één van de meest populaire drankjes van Nederland. Dit is ook helemaal niet vreemd, want de gemiddelde Nederlander drinkt per dag 3 tal koppen koffie en de laatste jaren is er een duidelijke trend waar te nemen in het fenomeen “after-dinner” koffie, waarbij koffie wordt gecombineerd met een heerlijke likeur. Ook wordt koffie tegenwoordig vaak gebruikt in verschillende desserts, cocktails en zelfs recepten.

Chouffe

Chouffe is voornamelijk bekend om zijn speciaal bieren, maar ook Chouffe maakt ook deze overheerlijke koffielikeur. Het recept voor deze koffielikeur bestaat uit de toevoeging van graanalcohol, natuurlijke koffie extracten en Mc Chouffe! 

Meer informatie
Soort Koffie likeur
Merk La Chouffe
Land België
Artikelnummer 20170460F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op