Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

La Trappe Tripel 0,75LTR

(0 reviews)
La Trappe Tripel is een klassiek trappistenbier met een krachtige en volle smaak. Het bier heeft fruitige geuren van perzik en abrikoos gecombineerd met een bloemige geur. De afdronk is bitter en licht droog.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

La Trappe Tripel 0,75LTR

La Trappe Tripel is een klassiek trappistenbier met een krachtige en volle smaak. Het bier heeft fruitige geuren van perzik en abrikoos gecombineerd met een bloemige geur. De afdronk is bitter en licht droog.

TIP: Serveer deze La Trappe Tripel met wat zalmfilet en spareribs! 

De Koningshoeven 

La Trappe Trappistenbier wordt sinds 1884 gebrouwen door Bierbrouwerij de Koningshoeven op het terrein van de Cisterciënzerabdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven. Bierbrouwerij de Koningshoeven is één van de weinige Trappistenbrouwerijen ter wereld die het logo ‘Authentic Trappist Product’ mag voeren. De beste waarborg voor authenticiteit, receptuur, traditie en kwaliteit. Bier is pas Trappistenbier als het wordt gebrouwen binnen de muren van een Trappistenabdij, onder toezicht van monniken en er een gedeelte van de opbrengst naar goede doelen gaat. 

Meer informatie
Soort Tripel
Merk La Trappe
Land Nederland
Artikelnummer 20170861
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op