LaCheteau

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wijnhuis LaCheteau

Wijnhuis Lacheteau is gevestigd in het Franse Loire. Dit handelshuis is het grootste wijnhuis voor stille wijnen in de regio Val de Loire. Het produceert wijnen in diverse appellations in het Pays de Nantes, Anjou en Touraine, alsmede vins de pays. Vinival is zelf eigenaar van 240 hectare wijngaard en koopt daarnaast nog eens druiven van 500 telers. Het fruit wordt verwerkt in vier productiecentra die elk voldoen aan zeer strenge normen inzake hygiëne en traceerbaarheid. LaCheteau is tevens producent van een aantal zeer populaire huiswijnseries waarvan een deel van de wijn ook in de Languedoc word aangekocht.

LaCheteau Sauvignon Touraine

Een aanrader in het aanbod van LaCheteau wijnen is de LaCheteau Sauvignon Touraine. Een medium witte wijn uit Loire, een wijnstreek gelegen in Frankrijk. De wijn heeft een lichtgele kleur en bezit een expressieve geur van citrus fruit en gedroogd gras. De overduidelijke Sauvignon karakteristieken zorgen voor een frisse en levendige smaak.

De beste LaCheteau wijn

Uiteraard heeft Budgetwijnen de beste LaCheteau wijnen voor u geselecteerd. Indien u vragen over de wijnen of het bestelproces heeft, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken