Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

Lentewijnen

Elk seizoen heeft zijn eigen wijn. In de zomer is een koele rosé heerlijk of een glas Prosecco erg populair.  De herfst is een tijd voor lichte rode en stijlvolle vollere rode wijnen.  Bij de open haard geld een stevig glas rode wijn bij een kaasplank of stevige stoofschotel.

Maar in de Lente, als de natuur weer opspringt en opbloeit, wanneer de lammetjes in de wei dartelen, wanneer de geur van asperges en jong gras ons omringt, wanneer geurige bloesem, aromatische kruiden en frisse groene voorjaarsgroentes ons verleiden... dan willen we al die vitaliteit en levenslust maar al te graag in ons glas terugzien.

Tijdens de voorjaarsproeverij hebben wij enkele prachtige wijnen voor u geselecteerd die perfect passen bij de Lente. Na een kritische beoordelingsronde bleven er 20 wijnen over die streden om de titel 'Lentewijn van het jaar'. Samen met 5 sommeliers hebben we een TOP 5 lentewijnen geselecteerd die vanaf heden in onze webshop verkocht worden.

Bestel nu makkelijk, voordelig en snel bij Budgetwijnen.nl - Dé webshop voor de beste lentewijnen!

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Spoorstraat 14 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning