Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Les 5 Vallees wijnen

4 producten
Foto-tabel Lijst
Sorteer op
Speciale prijs € 5,89
Normale prijs € 6,75
Speciale prijs € 5,89
Normale prijs € 6,75
Speciale prijs € 5,89
Normale prijs € 6,75
Speciale prijs € 5,89
Normale prijs € 6,75

Les 5 Vallees

Wijnhuis Les 5 Vallees

De Les 5 Vallees wijnen behoren tot het wijnhuis van wijnproducent Paul Mas. Domain Paul Mas bezit tegenwoordig meer dan 600 hectare wijngaarden en werkt daarnaast samen met diverse boeren waardoor er nog eens 1312 hectare extra gebruikt kan worden. Op deze manier heeft men toegang tot maar liefst 40 verschillende druivensoorten, zowel lokaal als internationaal. De gedachte van Les Domaines Paul Mas is erop gericht de typiciteit van bodem en druivenras te behouden en tegelijkertijd een wijn te serveren die aansluit bij wat de consument vandaag de dag vraagt; fruit, concentratie, kleur, geur en heerlijk smaak.

Vol en ronde Les 5 Vallees Chardonnay

Les 5 Vallees Chardonnay is een heerlijke witte wijn van het wijnhuis Domaine Paul Mas, een gerenommeerde wijnmaker welke alles uit de kast heeft getrokken voor deze Chardonnay. De wijn heeft een fraaie goudgele kleur en een geur van tropisch fruit, met onder andere indrukken van: ananas, noten en een hint vanille. De smaak van deze Les 5 Vallees Chardonnay is vol, evenwichtig en in de afdronk opnieuw veel fruitsmaken.

Les 5 Vallees wijn eenvoudig bestellen bij Budgetwijnen

Les 5 Vallées is een illustratie van wat Zuid-Frankrijk te bieden heeft: aromatisch en fruitige wijnen, rond en goed in balans. Deze wijncultuur bestaat al meer dan 2000 jaar en bij Budgetwijnen kunt u dan ook deze wijnen eenvoudig en voordelig bestellen. Absoluut het proberen waard!