Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

LEVERTIJD & VERZENDKOSTEN

Snelle bezorging & gratis thuisbezorgd binnen NL vanaf 12 flessen of minimaal € 47,50

 

Wij doen zorgvuldig ons best uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Wij streven ernaar om binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de bestelling uw order bij u aan te bieden. Lukt het ons niet om binnen 1-3 werkdagen te leveren, dan nemen wij z.s.m. contact op met u om een leverdatum af te stemmen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief bezorgkosten. Bij afname van minder dan 12 flessen of < € 47,50 brengen wij € 5,95 bezorgkosten (per afleveradres in Nederland) in rekening (tenzij anders vermeld). Bij afname vanaf 12 flessen of € 47,50 brengen wij geen bezorgkosten (per afleveradres in Nederland) in rekening (tenzij anders vermeld).

Voor levering in overige Europese landen brengen wij onderstaande bezorgkosten in rekening. Om het voor iedere klant zo eenvoudig en transparant mogelijk te maken hebben wij een staffelvorm bedacht waarbij u korting krijgt op de bezorgbijdrage naarmate u meerdere flessen bestelt.

 

Nederland: Bezorgbijdrage € 5,95 | Bezorgbijdrage bij afname v.a. 6 flessen: € 3,95 | Gratis bezorgd bij afname v.a. 12 flessen of v.a. een ordergrootte van minimaal € 47,50 incl. btw

België: Bezorgbijdrage € 9,50 | Bezorgbijdrage bij afname v.a. 6 flessen: € 6,95 | Bezorgbijdrage bij afname v.a. 12 flessen: € 4,50 | Gratis bezorgd bij afname v.a. 18 flessen of v.a. een ordergrootte van minimaal € 95,- incl. btw

Duitsland: Bezorgbijdrage € 12,50 | Bezorgbijdrage bij afname v.a. 6 flessen: € 8,95 | Bezorgbijdrage bij afname v.a. 12 flessen: € 6,50 | Gratis bezorgd bij afname v.a. 18 flessen of v.a. een ordergrootte van minimaal € 95,- incl. btw

 

Voor bezorging buiten deze landen gelden andere voorwaarden. Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice voor meer informatie over tarieven.

Bestellingen worden door de pakketdienst of transporteur naar het door u opgegeven adres in binnen- en buitenland verzonden. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Wij kunnen het moment van aflevering niet 100% garanderen.

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Spoorstraat 14 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning