Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

La Linda Wijn

11 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 9,90 Normale prijs € 10,95
Speciale prijs € 12,95 Normale prijs € 13,95
Speciale prijs € 9,90 Normale prijs € 10,95
Speciale prijs € 9,90 Normale prijs € 10,95
Speciale prijs € 9,90 Normale prijs € 10,95

La Linda Wijnen

La Linda Wijnen by Luigi Bosca 

Met diepe historische wortels in de Argentijnse wijnstreek Mendoza, heeft Bodega Luigi Bosca een langdurige toewijding aan innovatie en kwaliteit. Met grote temperatuurschommelingen tussen koude nachten en warme dagen, is de Arizu-familie gaan beseffen dat het woestijnklimaat en de terroir van Mendoza unieke voordelen bieden voor de wijnen die ze produceren: het versterkt de aromaten en kleur en houdt de zuurgraad in evenwicht, terwijl de alluviale afzettingen in de bodem voegt mineraliteit en diepte toe. Jarenlange ervaring stelde hem in staat om voor elke druivenvariëteit de ideale mix van bodem en klimaat te bepalen.

De La Linda wijnen zijn fantastische Argentijnse instapwijnen. Bodega Luigi Bosca, opgericht in 1901 door Don Leoncio Arizu, is de oudste familiebedrijf van het land. In Lujan de Cuyo, dat door de oorspronkelijke bewoners "Home of the Sunrise" werd genoemd, besloot Leoncio Arizu een speciale wijngaard aan te leggen. Hij noemde deze La Linda in verband met de mooie omgeving. 

La Linda Malbec

La Linda Malbec is een intens paars gekleurde rode wijn met uitgesproken aroma's van kersen en kruiden, heel typerend voor deze variëteit. Het wordt in de mond waargenomen met een uitgesproken fruitintensiteit en een zachte textuur die het gehemelte omhult. Evenwichtige en gerijpte tannines worden waargenomen als resultaat van de rijping van drie maanden op Franse en Amerikaanse eikenhouten vaten. Dit ras vertoont een grote typiciteit en een modern profiel, fluweelzacht, elegant, met een goede structuur en volume. Niet voor niets wordt deze wijn erg vaak gekozen door wijnliefhebbers!

Proef de passie van La Linda Wijnen vandaag nog

De La Linda wijnen bestelt u makkelijk, snel en voordelig bij Budgetwijnen.nl. Dit zijn topwijnen voor Budgetprijzen! Budgetwijnen heeft een groot aanbod van de La Linda wijnen, of u nu houdt van een heerlijke rode wijn, rose of witte wijn.