Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Manoir Grignon

5 producten
Foto-tabel Lijst
Sorteer op

Manoir Grignon

Over het Wijnhuis

Manoir Grignon is een wijnhuis dat al eeuwenlang wijn produceert van hoge kwaliteit. Het landgoed ligt in het hart van de Bordeaux-streek en wordt omringd door prachtige wijngaarden. De geschiedenis van Manoir Grignon gaat terug tot de 17e eeuw toen het landgoed voor het eerst werd gebruikt voor de productie van wijn. Sindsdien heeft het wijnhuis een sterke reputatie opgebouwd dankzij de uitstekende kwaliteit van hun wijnen.

Het landgoed strekt zich uit over meer dan 100 hectare en is beplant met verschillende druivensoorten, waaronder Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc en Petit Verdot. De wijngaarden worden met de grootste zorg onderhouden en er wordt veel aandacht besteed aan duurzaamheid en milieubescherming.

De wijnmakerij van Manoir Grignon is uitgerust met moderne technologie en wordt gerund door een team van deskundige wijnmakers die jarenlange ervaring hebben in het maken van premiumwijnen. De wijnen van Manoir Grignon zijn dan ook bekroond met talrijke prijzen en onderscheidingen van gerenommeerde wijnconcoursen over de hele wereld.

Het assortiment van Manoir Grignon omvat zowel rode als witte wijnen van verschillende jaargangen en druivensoorten. Alle wijnen worden met de grootste zorg geproduceerd en zijn het resultaat van de perfecte combinatie van traditionele technieken en moderne technologie.

Als u op zoek bent naar wijnen van hoge kwaliteit die de ware essentie van de Bordeaux-streek belichamen, dan is Manoir Grignon de perfecte keuze. Bestel snel en voordelig bij Budgetwijnen.nl