Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

Domaine Marcel Deiss Wijnen

Jean Michel Deiss wordt gezien als één van de meest talentvolle wijnmakers uit Elzas. Zijn wijnen zijn even eigenzinnig als hijzelf. Hij produceert wijnen met kleine kwantiteit maar grote kwaliteit. Zelfs zijn nog jonge zonen verwijderen al de zijwortels aan de oppervlakte van de wijnstokken met de hand, zodat de echte wortels dieper in de grond de mineralen kunnen vinden.

De wijngaarden van Domaine Marcel Deiss liggen verspreid over 7 verschillende gemeenten in en rondom Bergheim. Ze hebben een totale oppervlakte van 25 hectare. Binnen de filosofie en werkwijze van Jean Michel is de druif ondergeschikt aan de wijngaard. waar via het 'Terroir' het karakter van zijn wijnen wordt bepaald.

Domaine Marcel Deiss maakt wijn van absolute wereldklasse. De wijnen van Deiss noemt men ook wel: 'Les Vins de Terroir' ofwel 'het vloeibare goud van de Elzas'. En terecht, want deze wijnen bieden alles: complexiteit, spanning, klasse en enorme smaakrijkdom. Deiss werkt uitsluitend met kleine geconcentreerde opbrengsten van zorgvuldig geselecteerde percelen. Dit dankzij kleine druiven, vol geconcentreerd sap en mineralen die worden geoogst als ze optimaal rijp zijn.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de wijnen van Domaine Marcel Deiss

Er zijn geen producten die aan uw selectie voldoen.

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Spoorstraat 14 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning