Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Marienburg White Rum 81% 0,70LTR

(0 reviews)

Marienburg White Rum staat bekend als één van 's werelds meest sterke dranken. Met een alcoholpercentage van 81%, staat deze rum hoog in het lijstje van meest sterke dranken. Deze rum wordt in Suriname gemaakt.

minus plus
  • Koop 6 voor € 27,75
  • Koop 12 voor € 27,60
  • Koop 18 voor € 27,45
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Marienburg White Rum 81% 0,70LTR

Marienburg White Rum is een bijzondere witte rum. Deze staat met zijn alcoholpercentage van maar liefst 81% zeer hoog in het lijstje van meest sterke dranken van de wereld. Deze rum wordt in Suriname gemaakt met een alcoholpercentage van 90%, maar vanwege de import- en exportwetten is dit percentage teruggebracht naar 81%, zodat hij ook in andere landen gedronken kan worden. Deze witte rum is zeker niet voor bangeriken, maar eerder voor degenen die op zoek zijn naar een intense en smaakvolle ervaring. Het is belangrijk om verantwoordelijk om te gaan met dranken met een hoog alcoholpercentage.

Surinaamse Trots

Marienburg White Rum wordt geproduceerd in Suriname, een land dat bekend staat om zijn rijke rumtraditie. De rum wordt vervaardigd in de Mariënburg Distilleerderij, die sinds 1882 hoogwaardige rum produceert. Marienburg White Rum wordt geproduceerd met behulp van traditionele methoden en vakmanschap, waarbij gebruik wordt gemaakt van lokale suikerrietmelasse voor een authentieke Surinaamse rum.

Marienburg White Rum in de mix

De Marienburg White Rum zal puur niet zo goed bevallen, maar is een prima basis voor verschillende cocktails en mixdranken. Vanwege het hoge alcoholpercentage is het belangrijk om matig te zijn bij het mixen.

Veelzijdigheid van witte rum

Witte rum, ook wel bekend als lichte rum of zilveren rum, is een populaire categorie van rum die bekendstaat om zijn heldere en kleurloze uiterlijk. Witte rum wordt meestal gedistilleerd uit suikerrietmelasse of suikerrietsap. Het wordt vaak gedistilleerd tot een hoger alcoholpercentage en vervolgens verdund met water om het gewenste alcoholgehalte te bereiken. Witte rum is populair bij bartenders vanwege zijn veelzijdigheid en vermogen om de smaken van andere ingrediënten in een cocktail aan te vullen. Het wordt ook vaak gebruikt in mixdrankjes vanwege zijn zachte smaakprofiel. Naast cocktails wordt witte rum soms gebruikt bij het koken. Het kan worden toegevoegd aan sauzen, marinades en desserts om een vleugje zoetheid en complexiteit toe te voegen aan gerechten.

Marienburg Rum

Marienburg is een Surinaams merk die traditionele witte rum bereid. Met een rijke geschiedenis, die dateert uit de 17e eeuw, is Marienburg vernoemd naar de laatste lokale suiker plantage die operationeel bleef tot het jaar 1980. Deze gevierde rum is zuiver en vol van smaak. Maak ook kennis met de overige dranken van Marienburg Rum. 

Meer informatie
Soort Overproof Rum
Merk Marienburg
Land Caraïben
Artikelnummer 20170095G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op