El Pescaito Tinto

El Pescaito Tinto

Campo Bio Tempranillo Syrah

Campo Bio Tempranillo Syrah

Marques del Turia Bobal Shiraz

Marques del Turia Bobal Shiraz is een zachte rode wijn die gedurende korte tijd op fust gelagerd wordt, waardoor hij veel body krijgt. Het is een zeer fruitige en soepele wijn. Serveer deze wijn bij pasta- en vleesgerechten, Spaanse tapas, grill of heerlijk om zo te drinken. Proost!
Normale prijs € 6,50 Speciale prijs € 5,75
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
1801740
  • Koop 6 voor € 5,45 per fles
  • Koop 12 voor € 5,25 per fles
  • Koop 18 voor € 4,99 per fles

Marques del Turia Bobal Shiraz is een zachte rode wijn die gedurende korte tijd op fust gelagerd wordt, waardoor hij veel body krijgt. Het is een zeer fruitige en soepele wijn. Serveer deze wijn bij pasta- en vleesgerechten, Spaanse tapas, grill of heerlijk om zo te drinken. Proost!

Marques del Turia wijnen uit Spanje

De Marques del Turia wijnen van het wijnhuis Vicente Gandia uit Valencia zijn door de frisse uitstraling en hoogwaardige kwaliteit echte paradepaardjes. Dit komt vooral door de toegankelijkheid van de wijnen, maar ook de betaalbaarheid heeft deze populariteit veroorzaakt. De wijngaarden van Marques del Turia liggen op zo'n 650 meter hoogte en zijn vooral aangeplant met Bobal waar men rode wijn en rosé van maakt en de Spaanse druivensoort Viura waar men witte wijnen van maakt.

Maak ook kennis met de overige wijnen van Marques del Turia uit Spanje. 

Meer informatie
Alcoholpercentage 12,5%
Spijscombinatie N.V.T.
Drinkmoment(en) N.V.T.
Inhoud 75 cl.
Wijnland Spanje
Wijnstreek Valencia
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Marques del Turia Bobal Shiraz
Uw waardering