Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

You're currently on:

Martini Bianco Vermouth

Martini Bianco Vermouth

Normale prijs € 8,95

Budgetprijs € 7,25

  • Koop 6 voor € 6,75 per fles   
    • Reward Points Door dit product aan te schaffen spaart u 7 Budgetzegels

SNEL OVERZICHT

De toegankelijke en aromatische Martini Bianco is soepel en zacht en al sinds 1910 een vaste gast op vele feestjes. Met zijn intense smaken blijft Bianco drinkers tot op de dag van vandaag verleiden. Bianco heeft als basis een verfijnde blend van Italiaanse droge witte wijnen, haalt zijn zoete smaak uit geraffineerde suiker en bevat een mengsel van aromatische kruiden en vanille - in een samenstelling die alleen wij kennen.
Super geregeld, alles tijdig en goed verpakt
binnen gekregen. Onze complimenten en ga zo door...

Nienke Jansen - Enschede

Details

Het MARTINI-verhaal start bij onze Romeinse voorvaders. Zij perfectioneerden immers de oude mengkunst van wijn met mediterrane kruiden. In geen tijd groeide het noordelijke Italiaanse gebied Piemonte uit tot het centrum van deze ambacht. De vruchtbare gronden in de Alpen leverden een rijkdom aan kruiden, en het koele klimaat zorgde voor lichte, delicate wijnen. In de middeleeuwen brachten Italiaanse handelaars zeldzame en exotische planten mee naar de haven van Genua. Ze werden vervolgens gebruikt voor de creatie van verschillende, meer complexe, aromatische wijnen.

De toegankelijke en aromatische Martini Bianco is soepel en zacht en al sinds 1910 een vaste gast op vele feestjes. Met zijn intense smaken blijft Bianco drinkers tot op de dag van vandaag verleiden. Bianco heeft als basis een verfijnde blend van Italiaanse droge witte wijnen, haalt zijn zoete smaak uit geraffineerde suiker en bevat een mengsel van aromatische kruiden en vanille - in een samenstelling die alleen wij kennen. Dit alles geeft het zijn kenmerkende en onmiskenbare smaak.

Aanvullende Informatie

Wijnland Italië
Wijnstreek Piemonte
Jaar Meerdere oogstjaren
Alcoholpercentage 15,0%
Inhoud 75 cl.
Spijscombinatie Nee
Drinkmoment(en) Aperitief, Ieder moment, Op het terras

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Eibergsestraat 4 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning