Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

Martini Wijnen

Rondom MARTINI hangt een heerlijke schoonheid, die je niet bij andere drankjes terugvindt. MARTINI is dan ook een echt Italiaans icoon, ontstaan na 140 jaar van toewijding en passie.

Het MARTINI-verhaal start bij onze Romeinse voorvaders. Zij perfectioneerden immers de oude mengkunst van wijn met mediterrane kruiden. In geen tijd groeide het noordelijke Italiaanse gebied Piemonte uit tot het centrum van deze ambacht. De vruchtbare gronden in de Alpen leverden een rijkdom aan kruiden, en het koele klimaat zorgde voor lichte, delicate wijnen. In de middeleeuwen brachten Italiaanse handelaars zeldzame en exotische planten mee naar de haven van Genua. Ze werden vervolgens gebruikt voor de creatie van verschillende, meer complexe, aromatische wijnen.

Ondertussen floreerde Turijn, de hoofdstad van Pietmonte, in de 19de eeuw door de talrijke modieuze koffiebars. Zij vonden het ‘aperitivo’-uur uit, waardoor hun gevierde vermoutmakers zelfs bescherming genoten dankzij een Koninklijk Besluit.

Bestel MARTINI nu makkelijk, voordelig en snel bij Budgetwijnen.nl

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Spoorstraat 14 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning