Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Massenez Creme de Framboise 0,70LTR

(0 reviews)

De Massenez Creme de Framboise is een heerlijke likeur afkomstig uit Frankrijk. De likeur is gebaseerd op rode frambozen. Hierdoor krijgt de likeur zijn rode kleur. De likeur heeft een smaakvol en fruitig aroma. 

  • Koop 6 voor
    € 18,45
  • Koop 12 voor
    € 17,85
  • Koop 18 voor
    € 17,55
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Massenez Creme de Framboise 0,70 LTR

De Massenez Creme de Framboise is een heerlijke likeur afkomstig uit Frankrijk. De likeur is gebaseerd op rode frambozen. Hierdoor krijgt de likeur zijn rode kleur. De likeur heeft een smaakvol en fruitig aroma. Laat je verleiden door de zoete en rijke smaak bij elke slok. Crème de Framboise biedt een harmonieuze balans tussen de natuurlijke zoetheid van frambozen en een zijdezachte textuur, wat resulteert in een genot voor de smaakpapillen.

Frambozenzoetheid in een Elegante Fles

Massenez Crème de Framboise, gepresenteerd in een elegante fles van 0,70 liter, is een verfijnde likeur die de weelde van sappige frambozen vangt. Deze heerlijke creatie, doordrenkt met zorg en vakmanschap, belooft een smaakvolle ervaring. Crème de Framboise schittert met de prachtige smaak van sappige frambozen. De likeur wordt vervaardigd met de beste frambozen, zorgvuldig geselecteerd om een rijke en authentieke frambozensmaak te garanderen. 

Massenez Creme de Framboisepuur of in de mix

Deze Franse likeur is veelzijdig in gebruik en kan op verschillende manieren worden genoten. Of je het nu puur over ijs schenkt, mengt in sprankelende cocktails of gebruikt als smaakmaker in desserts, Crème de Framboise voegt een vleugje luxe toe. Laat je verwennen door de frambozenzoetheid van Massenez Crème de Framboise. Een eerbetoon aan de weelde van rijpe frambozen en een uitnodiging om te genieten van pure verfijning. Santé!

Massenez

Massenez, met zijn rijke geschiedenis die teruggaat tot 1870, belichaamt de Franse traditie en kwaliteit. Het familiebedrijf heeft een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd voor het produceren van premium likeuren, waaronder deze Crème de Cassis. Ontdek ook de overige dranken van Massenez.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Massenez
Land Frankrijk
Artikelnummer 20170562F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op