Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Massenez Poire Williams Eau de Vie 0,70LTR

(0 reviews)

De Massenez Poire Williams Eau de Vie is een kleurloze, transparante eau de vie. De likeur heeft een fruitige aanhoudende geur. Wat de eau de vie zo bijzonder maakt is dat er een William peer in de fels zit. Mede hierdoor heeft de drank een vol en rijk aroma. De Eau de Vie is afkomstig uit Frankrijk en heeft een alcoholpercentage van 45%.

minus plus
  • Koop 6 voor € 33,50
  • Koop 12 voor € 32,90
  • Koop 18 voor € 32,30
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Massenez Poire Williams Eau de Vie 0,70 LTR

De Massenez Poire Williams Eau de Vie is een kleurloze, transparante eau de vie. De Franse likeur heeft een fruitige aanhoudende geur. Wat de eau de vie zo bijzonder maakt is dat er een William peer in de fels zit. Mede hierdoor heeft de drank een vol en rijk aroma. De Eau de Vie is afkomstig uit Frankrijk en heeft een alcoholpercentage van 45%.

Intense Perensmaak

Massenez Poire Williams staat bekend om zijn rijke en intense perensmaak. Deze Eau de Vie wordt gemaakt van de Williams-peren, ook wel bekend als de Bartlett-peren. Deze Eau de Vie is een authentiek Frans distillaat dat het beste van peren vangt in een krachtige en geurige brandewijn. De fles van 0,70 liter biedt een royale hoeveelheid van deze verfijnde Eau de Vie, perfect om te delen bij speciale gelegenheden of om van te genieten in kleine hoeveelheden als digestief.

Bartlett-peren

De Williams-peren, ook wel Bartlett-peren genoemd, zijn een sappige en aromatische perensoort die de basis vormt voor de uitgesproken smaak van deze Eau de Vie. Massenez staat bekend om zijn vakmanschap in de kunst van distillatie. De productie van Eau de Vie vereist nauwgezette aandacht voor detail om de pure essentie van de peren te behouden.

Massenez Poire Williams Eau de Vie puur genieten

Massenez Poire Williams Eau de Vie wordt vaak gekoeld geserveerd om de smaken optimaal tot hun recht te laten komen. Het kan ook worden gebruikt als ingrediënt in cocktails of als basis voor een verfrissende perenlikeur. Geniet van de verfijnde smaak van Massenez Poire Williams Eau de Vie, een Franse klassieker die de essentie van rijpe peren in elke druppel vastlegt. Perfect voor fijnproevers die op zoek zijn naar een authentieke en intense vruchtenbrandewijnervaring.

Ontdek ook de overige dranken van Massenez.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Massenez
Land Frankrijk
Artikelnummer 20170565F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op