Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Medea Vodka 1 Liter

(0 reviews)

De Medea Vodka in handige literfles is gemaakt van de beste Europese tarwe met het meest zuivere water. De wodka is gemaakt onder leiding van Master Destilleerder Ad van der Lee van het familiebedrijf Herman Jansen dat zich al sinds 1777 met destilleren bezig houdt. Met de LED- technologie kun gemakkelijk je eigen fles Medea Vodka personaliseren!

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Medea Vodka 1LTR

De Medea Vodka is gemaakt van de beste Europese tarwe met het meest zuivere water. De premium vodka is gemaakt onder leiding van Master Destilleerder Ad van der Lee van het familiebedrijf Herman Jansen dat zich al sinds 1777 met destilleren bezig houdt. Met de LED- technologie kun gemakkelijk je eigen fles Medea Vodka personaliseren. De Medea Vodka heet in de smaak tonen van Sinaasappelschil en witte peper. De vodka heeft een soepele afdronk waarin vanille naar voren komen. In de smaak is voor de rest Citroengras, appel en room te proeven. 

Innovatieve Fles

Medea Vodka onderscheidt zich door zijn unieke en innovatieve fles. De fles is uitgerust met een programmeerbaar LED-display dat berichten kan weergeven. Dit voegt een interactief en persoonlijk element toe aan de drinkervaring. Medea Vodka staat bekend om zijn ultra-pure karakter. Het wordt gedistilleerd om een ​​heldere en zuivere smaak te leveren die ideaal is om puur te worden genoten of als basis voor cocktails.

Flesformaat van 1 Liter

De fles van 1 liter biedt een royale hoeveelheid van deze hoogwaardige wodka, ideaal voor feestelijke gelegenheden of voor liefhebbers van premium wodka die graag voorraad willen hebben. Geniet van Medea Vodka op kamertemperatuur, gekoeld of als ingrediënt in je favoriete cocktail. Het veelzijdige karakter maakt het geschikt voor verschillende drankliefhebbers.

Medea Vodka

Medea Vodka is een Nederlandse ultra premium vodka met een programmeerbaar LED Light label. Medea wodka is gebotteld op 40% ABV / 80 PROOF en won al verschillende prijzen waaronder een dubbele gouden medaille in San Francisco voor het beste design. Op verschillende concours ook al prijzen voor de smaak waaronder 93/100 door een anoniem testing panel en goud van het Beverage Tastiness Panel. De lichtklant kan via de gebruiksvriendelijk App eenvoudig naar wens ingesteld worden met een maximum van 99 karakters. De fles wordt standaard al geprogrammeerd met 6 verschillende boodschappen, maar is dus perfect zelf aan te passen met maximum 10 verschillende boodschappen die dan ook gekozen kunnen worden. De boodschap blijft 45 minuten afspelen, daarna schakelt de fles dit zelf uit.

Maak ook kennis met de overige Vodka van Medea

Meer informatie
Soort Premium Vodka
Merk Medea
Land Nederland
Artikelnummer 20170316G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op