Slurp wijn

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Slurp wijn kopen

Wilt u Slurp wijn kopen? Bekijk dan ons assortiment op Budgetwijnen.nl. Bij afname van 12 flessen vervallen de verzendkosten binnen Nederland. U bestelt gemakkelijk en voordelig online Slurp wijn van hoge kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Ontdek ook de voordelen van online wijn bestellen. Hiervoor hoeft u het huis niet eens meer uit. Uiteraard is een goede bewaarcapaciteit wel van groot belang om de wijnen zo lang mogelijk goed te houden. Dit betekent uit direct zonlicht en met zo min mogelijk temperatuurschommelingen, het liefst in een donkere ruimte.

Soorten Slurp wijn

In ons assortiment vindt u verschillende soorten Slurp wijn. Namelijk de Slurp! Chardonnay, Slurp! Sweet Muscat, Slurp! Sauvignon Blanc, Slurp! Rouge Cabernet Sauvignon / Syrah, Slurp! Rosé Grenache Noir Syrah, Slurpie Rouge kleine fles – Doos 12 x 250 ml, Slurpie Blanc kleine fles – Doos 12 x 250 ml en de Slurpie Rosé kleine fles – Doos 12 x 250 ml.

Slurp wijn Ilja Gort

Slurp wijn is bekend van wijnmaker Ilja Gort. Deze prachtige kwalitatief hoogwaardige wijnen worden gemaakt in het Franse Bordeaux gebied. Ilja Gort is zowel schrijver als wijnboer en is in Soest opgegroeid. Na zijn muziek carrière kocht hij in 1994 een vervallen Chateau in het Franse Bordeaux en al snel werd hij uitgekozen tot één van de beste wijnboeren uit Frankrijk. Overigens heeft hij een eigen televisieprogramma op de Nederlandse televisie.

Herkomst Slurp wijn

De herkomst van Slurp wijn is dus Frankrijk. De wijnen op Chateau La Tulipe (zoals dit heet) worden gevinifieerd door een team oenologen waaronder top-oenoloog Bruno Lacoste, de Franse oenoloog Paul Bordes en de Amerikaanse Pinot Noir expert Caroline Shipley. Tweemaal per jaar wordt er geoogst op het Chateau, namelijk in juli en in september/oktober. Afhankelijk van de omstandigheden wordt dit gedaan door Nederlandse plukkers. De historie van de wijngaarden gaat terug naar de 13e eeuw en was bedoeld als onderkomen voor het privélegertje van een vazal van de Franse koning Louis IX en heette destijds Chateau de la Garde. In 1427 schoten de Engelsen het kasteel aan gort en werd alles verwoest, maar in hetzelfde jaar weer herbouwd.

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken