Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Mil Estrellas Brown 1LTR

(0 reviews)

Mil Estrellas Brown is een mooie "Dark Rum" die gedestilleerd wordt uit natuurlijke melasse van suikerriet. Een combinatie van een volle smaak en rijke aroma's maken deze rum zeer gewild. Deze bruine rum kan zeer goed gebruikt worden bij het maken van diverse cocktails en mixdranken.

  • Koop 6 voor
    € 17,35
  • Koop 12 voor
    € 16,75
  • Koop 18 voor
    € 16,45
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Mil Estrellas Brown 1LTR

Mil Estrellas Brown is een prachtige "Dark Rum". Deze rum heeft een volle smaak en wordt gedistilleerd uit natuurlijke melasse van suikerriet. De rum draagt rijke aroma's met zich mee en zal het zeer goed doen in diverse cocktails en mixdranken. Mil Estrellas Brown heeft een diepe en rijke smaak met tonen van gedroogd fruit, vanille, karamel en eikenhout. Het is een brandy met een complexe smaak en een lange afdronk. Of je nu een rustig moment wilt beleven, een speciale gelegenheid viert, of gewoon wilt genieten van de complexiteit van rum, Mil Estrellas Brown biedt een smaakvolle en diepgaande rum-ervaring. 

Mil Estrellas, duizend sterren

De naam "Mil Estrellas" betekent "duizend sterren" in het Spaans, wat een verwijzing is naar de schittering en pracht van deze rum. Hoewel de naam misschien niet zo bekend is als sommige andere merken, heeft Mil Estrellas een toegewijde aanhang onder kenners van fijne dark rum.

Mil Estrellas puur of in de mix

Deze dark rum kan puur worden gedronken om ten volle van zijn smaak te genieten. Het is een uitstekende keuze voor momenten van ontspanning en contemplatie. Uiteraard kan de rum ook gebruikt worden in cocktails en mixdranken. Op zoek naar witte rum? Mil Estrellas heeft ook een White variant in het aanbod.

Rijke Dark Rum

De eerste slok van dark rum is als een warme omhelzing op een koude avond. De rijke, donkere kleur onthult meteen zijn diepte, als een inkijkje in de ziel van de drank. Het eerste wat opvalt, is de complexiteit van de smaak. Dark rum is zo veel meer dan alleen zoet of bitter; het is een symfonie van smaken. Diep verborgen in elke slok proef je de zoete tonen van karamel, toffee en vanille. Deze zijn het resultaat van de langzame rijping in eikenhouten vaten, waar dark rum zijn karakter ontwikkelt. 

Mil Estrellas Rum

Mil Estrellas Brown wordt gedistilleerd in de Hooghoudt distilleerderij in Groningen. Het bedrijf werd opgericht in 1988 door Hero Jan Hooghoudt. Hooghoudt produceert ook andere gedistilleerde dranken zoals wodka, beerenburg en jenever. Daarnaast is het ook producent van diverse soorten limonadesiroop. Maak ook kennis met de overige dranken van Mil Estrellas Rum. 

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Mil Estrellas
Land Nederland
Artikelnummer 20170099F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op